Haberler

Şahinbey Voleybol Takımı Sahadan 3-0 Galip Ayrıldı

Voleybol 2.Lig B Gurubu'nda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Erkek Voleybol Takımı, Kars'tan galibiyetle döndü.

Voleybol 2. Lig B Gurubu'nda mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik Spor Erkek Voleybol Takımı, Kars'tan galibiyetle döndü. Şahinbey Belediye Gençlik Spor Erkek Voleybol Takımı, Kars Spor Salonu'nda karşılaştığı Genç Kafkars Spor'u deplasman da 3-0 yenerek puanını 6'ya çıkardı.

Müsabakaya hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik Spor Erkek Voleybol Takımı, ilk seti 19-25 ve ikinci seti 15-25 alarak durumu 2-0 yaptı. Çekişmeli geçen üçüncü setti ise 22-25 alan Şahinbey Voleybol Takımı sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılmasını bildi.

Voleybol Şube Başkanı Hayri Özhelvacı maçtan sonra yaptığı açıklamada, rakibin zorlu bir takım olduğunu fakat sahaya kazanmak için çıktıklarını ve kazanmayı bildiklerini belirterek, oynayacakları maçları da kazanarak takımı en iyi yerlere getireceklerini söyledi.

Şahinbey Belediye önümüzdeki maçını 3 Kasım 2013 Pazar günü saat 13.00'da Antakya Belediye Spor ile Hatay'da oynayacak. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title