Haberler

Şahinbey İlçesinde Yapılan 5. Ramazan Şenlikleri Büyülüyor

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Şenlikleri’nde sahne ala ‘Gözyaşı geceleri’ grubu sahnelediği gösterilerle katılımcıları büyüledi.

Şahinbey Belediyesi tarafından düzenlenen 5. Ramazan Şenlikleri'nde sahne ala 'Gözyaşı geceleri' grubu sahnelediği gösterilerle katılımcıları büyüledi.

Şahinbey Parkı'nda yapılan etkinliğe Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve binlerce vatandaş katıldı. Akşam saatlerinde başlayan etkinlikler gece geç saatlere kadar devam etti. Sahne alan 'Gözyaşı geceleri' ekibi izleyenleri adeta büyüledi. Ramazan ayının maneviyatının anlatıldığı gösterilerde semazenlerde sahne aldı. Görsel efektlerin de kullanıldığı gecede katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Programın sonunda Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na büyük bir ilgi gösteren vatandaşlar düzenlenen etkinliklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Tahmazoğlu vatandaşların istekleri doğrultusunda etkinlikleri yaptıklarını belirterek, "Ramazan ayı içinde Şahinbey Belediyesi olarak Ramazan ruhu ve manasına uygun programlar yapmaya çalışıyoruz. 20 ayrı mahallemizde ramazan etkinlikleri düzenledik. Ayrıca Şahinbey Parkında da 10, 11, 12 ve 13 Temmuz tarihlerinde de yine ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Görüldüğü gibi her yıl olduğu gibi vatandaşlarımız ilgi ve alakası çok fazla. Bu yıl 5 beşincisini düzenliyoruz ve artık vatandaşlarımızın taleplerini de çok iyi biliyoruz. Onların talepleri ve Ramazanın ruhuna uygun program ve etkinliklerle Ramazan ayını güzel bir şekilde geçirmeyi çalışıyoruz. Tabi bu programları yapmadan önce bazı anketler yapıyoruz ve tamamen onların talep ve isteklerine cevap vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın gece geç saatlere kadar bu programları büyük bir heyecanla takip etmesinin sebebi de onların talep ettiği etkinlikleri yapmamızdan kaynaklanıyor. Gecenin geç saatlerine kadar çoluk çocuk bütün vatandaşlarımız etkinliklere katılıyor. Katılan bütün vatandaşlarımıza ve emeği geçen çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (1)

Antepli kiracı:

sevgili gaziantep basını neden 2-3 yıldır yaşanan kira ve konut problemini yazmıyorsunuz.1000-1200 tl kira isteyen vicdansız ev sahiplerini,200-300 bin tl konuta para isteyen müteahhitve belediyeleri neden yazmazsınız buralarda.sizde haklısınız musluğunuz kesilir kötü yazarsanız.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title