Haberler

Şahinbey Futbol Takımı Malatya Maçında Galip Ayrılmak İstiyor

Şahinbey Belediye spor, bu hafta sonu karşılaşacağı 44 Malatya Spor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.44 Malatya spor maçına moralli bir şekilde tam kadro hazırlanan Kırmızı-beyaz-mavi ekip, çıkışını sürdürmek istiyor.

Şahinbey Belediye spor, bu hafta sonu karşılaşacağı 44 Malatya Spor maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 44 Malatya spor maçına moralli bir şekilde tam kadro hazırlanan Kırmızı-beyaz-mavi ekip, çıkışını sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 4. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye Spor pazar günü saat 14.30'da Gazikent Stadı'nda oynayacağı 44 Malatya Spor maçı için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Şahinbey İlçe Stadı'nda Teknik Direktör Hasan Hüseyin Yapıcı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyaz-mavi ekip, açma, germe, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla antrenman yaptılar. Kırmızı-beyaz-mavi ekibin moralinin yerinde olduğu ve tam kadro maça hazır oldukları gözlendi. Şahinbey Belediye Spor, kendi evinde yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şahinbey Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title