Haberler

Şahinbey'de Halaylar Eşliğinde Seçim Bürosu Açıldı

75. Yıl Mahallesi’ndeki AK Parti Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, halaylar eşliğinde açıldı.

75. Yıl Mahallesi'ndeki AK Parti Şahinbey İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi, halaylar eşliğinde açıldı. Seçim çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren ve farklı bölgelerdeki seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştiren Şahinbey Belediye Başkanlığı adayı Mehmet Tahmazoğlu, açılışa gelen vatandaşlarla birlikte halay çekti.

75. Yıl Mahallesi Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına; AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt ve teşkilat üyelerinin katıldı. Açılışta konuşan Başkan Tahmazoğlu, "5 yılda 5 bin konut yaptık, inşallah yeniden seçildiğimiz takdirde herkes ev sahibi olsun kendi evinde otursun diye 20 bin konut yapmayı planlıyoruz" dedi.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler vererek konuşmasını sürdüren Tahmazoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında açılmaz denilen Özdemirbey Caddesini 2 şeritten 6 şeride çıkardık. Yine aynı bölgede çamlıca konutlarımızın bir kısmını tamamladık. Bir kısmı devam ediyor. Yine ulaşımı rahatlatmak adına havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometreli 12 şeritli yolumuzu açtık. Asfaltlama çalışmasına başlıyoruz. Bu bölgede yaklaşık 2 bin 500 vatandaşımızla birebir anlaştık. Kimisinin parasını ödeyerek kimisine imar uygulaması yaparak çözdük. Kentsel dönüşümde de tam 2 bin 610 vatandaşla anlaşma yaptık. Şöyle bir düşünün 5 bin kişiyi kiminin evini alıyorsun, kiminin dükkanını alıyorsun, kiminin arsasını, tarlasını alıyorsun ve helallik alıyorsun anlaşarak yapıyorsun kimseyi üzmüyorsun bu kolay bir iş değil, ama sizlerin duası ile yaptık. Çamlıca, Serinevler, Perilikaya Etiler'de 5 bin tane konut yaptık. Güzelvadi, Kahvelipınar ve Dutlukta yeni konut yapımlarına devam edeceğiz. İnşallah yeni dönemde yeniden bu arada olursak, 20 bin konut yaparak, halkımızı ev sahibi yapacağız. Türkiye'nin en büyük parkını yapıyoruz Yeşilvadi parkı 1 milyon 700 bin metrekare bu büyüklükte Türkiye'de park yok. İçerisinde çocuklar için masal parkları, oyun parkları, kaydıraklar, su üzerinde oyun alanları ben anlatmakla bitiremem. Ancak giderseniz görürsünüz. Yine gençler için macera parkurlarımız var roll-coster, bungee jumping gibi birçok aktiviteyi orada sizler için gerçekleştiriyoruz. Sizlerinde duası ile daha güzel hizmetlere imza atacağız" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Şahinbey Çamlıca Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title