Haberler

Şahin Tin Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti Denizli Eski İl Başkanı Şahin Tin, Yoğun Katılımın Olduğu Toplantıda Milletvekilliği Aday Adaylığını Açıkladı.

AK Parti Denizli eski İl Başkanı Şahin Tin, yoğun katılımın olduğu toplantıda milletvekilliği aday adaylığını açıkladı.

Ak Parti İl binasında düzenlenen toplantıya partililer yoğun ilgi gösterdi. Toplantı salonuna alkışlar ve tezahüratlarla giren AK Parti Denizli milletvekili aday adayı Şahin Tin, partilileri uzun süre ayakta selamladı. AK Parti'nin 2002 yılından bugüne kadar, ülkeye büyük bir coşku, heyecan ve kararlılıkla hizmet verdiğini söyleyen Tin, dört yıldır büyük bir aşk ve şevkle çalıştıklarını söyledi.

Eğitim, sağlık, tarım ve adalet konusunda yapılan hizmetlerin devrim niteliğinde olduğunu belirten AK Parti Denizli milletvekili aday adayı Şahin Tin, "Bu devrimin ayakları demokrasinin tüm kanallarını açmak suretiyle daha da sağlamlaştırılmıştır. Ak Parti'yle, bu yıl geçen yıldan, bu ay geçen aydan kısacası bugün dünden daha iyi, daha güzel ve daha mutlu bir şekilde yaşanmaktadır. Bugün geldiğimiz noktada şimdiye kadar vesile olduğumuz hizmetleri taçlandırmak maksadıyla TBMM çatısı altında daha büyük, daha kalıcı ve daha anlamlı hizmetleri yerine getirmek için AK Parti Denizli milletvekili aday adayı olmaya karar verdim" dedi.

Toplantıya katılan Denizli İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yüceliş, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Alaybeyoğlu, İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı İbrahim Gürkaynak ve çok sayıda partili Şahin Tin'e destek verdi.

(SK-SÇ-Y)

17.05.2007 17:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title