Haberler

Şahin'den Semerkand Vakfı'na Ziyaret

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Semarkand Vakfı Gaziantep İl Başkanı Cuma Çekici’yi ziyaret etti.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Semarkand Vakfı Gaziantep İl Başkanı Cuma Çekici'yi ziyaret etti.

Semerkand Vakfı İl Başkanı Cuma Çekici ve beraberindeki yöneticiler Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i kapıda karşılayarak çiçek verdi. Ziyarette, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i yanı sıra Başkan vekili Osman Toprak ve beraberindeki yöneticilerde yer aldı.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Demokrasi nöbetlerinde Semerkand Vakfı'nın sergilediği duruştan dolayı teşekkür ederek," 29 gün boyunca bizler ile beraber Demokrasi Meydanında nöbet tutan Semerkand Vakfı İl Başkanı Cuma Çekici ve beraberinde ki yöneticilere teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Semerkand Vakfı İl Başkanı Cuma Çekici, ise "Gaziantep halkına verdiği hizmetlerin yanı sıra darbe girişiminin ardından meydanlarda nöbet tutan halkımıza her türlü desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Fatma Şahin'e teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Ziyaret sonrası Fatma Şahin, Çekici ve vakıf yöneticilerine teşekkür plaketi takdim etti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Toprak Fatma Şahin Gaziantep Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title