Haberler

Şahin: "Çiftçimizi Ezdirmedik"

AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, “Çiftçimizi yüksek faiz yükü altında ezdirmedik, üretimin önünü açtık. Kredi faizlerini sıfırladık ve Malatya’da son 13 yılda tarımsal kredi kullanımında 48 kat artış sağladık” şeklinde konuştu.

AK Parti Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, "Çiftçimizi yüksek faiz yükü altında ezdirmedik, üretimin önünü açtık. Kredi faizlerini sıfırladık ve Malatya'da son 13 yılda tarımsal kredi kullanımında 48 kat artış sağladık" şeklinde konuştu.

7 Haziran'a bir aydan daha az bir süre kala AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarına hız kazandırdı. Şahin ve Tüfenkci bu kapsamında hal binası esnafı ile yaptıkları kahvaltının ardından, Galericiler Sitesi, MOTAŞ, Mezarlıklar Müdürlüğü ve Esenlik Genel Merkez binasını ziyaret etti. Hal binası esnafıyla yapılan kahvaltıda konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, AK Parti hükümetinin iktidara geldiği günden bu yana esnaf ve çiftçiyle bir arada olduğunu ve esnaf ve çiftçinin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini vurguladı.

Hal binası esnafı ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, her fırsatta hal binası esnafı ile bir araya geldiklerini ve esnafın sorunlarına ortak olmaya çalıştıklarını belirterek, "Büyükşehir Belediyemizin şehir merkezine yapmış olduğu çalışmaların buralarda da yürütüldüğünü görüyoruz. Her yere hizmet götürmeyi şiar edinmiş bir partinin mensupları olarak istikrarın sürmesi için esnaflarımızdan destek istiyoruz. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Bakın 13 yıllık AK Parti döneminde 2002 yılında yüzde 59 olan tarımsal kredi faiz oranlarını, sıfır ile yüzde 8,25 aralığına düşürdük, birçok tarımsal faaliyeti faiz indirimli kredi kapsamına aldık. Çiftçimizi yüksek faiz yükü altında ezdirmedik, üretimin önünü açtık. Hayvancılık, sulama, sertifikalı tohumluk üretiminde faizsiz finansman dönemini başlattık, kredi faizlerini sıfırladık. Malatya'da son 13 yılda tarımsal kredi kullanımında 48 kat artış sağladık" diye konuştu.

Şahin ayrıca tarım politikaları ve sağlanan kolaylıklar sayesinde çiftçinin kullandığı kredilerin geri ödenmesinin önündeki güçlükleri en aza indirdiklerini kaydetti.

Hal binası ziyaretinin ardından Galericiler Sitesi'ne giden AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, buradaki esnafların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yeşiltepe Galericiler Sitesi ziyareti sırasında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, 7 Haziran seçimlerinde AK Parti'nin yeniden iktidar olacağının altını çizerek, şöyle konuştu:

"Rabbime şükürler olsun ki bize vatandaşımızla, halkımızla, çiftçimizle, kayısı üreticimizle birlikte yol yürümeyi nasip etti. Hep birlikte kutlu bir yolda yürüyoruz. Biz milli iradeyi hakim kılmak için yola çıktık. Biz, o vesayet odaklarını yok etmek, artık millet üzerinde hiçbir vesayetin olmayacağını ilan etmek için yola çıktık. Güçlü ve büyük Türkiye için yola çıktık. Üstte gök kubbe göçmedikçe altta yer yarılmadıkça biz bu kutlu davaya ve yeni Türkiye'nin inşasına devam edeceğiz."

AK Parti 24. Dönem Milletvekili ve 25. Dönem Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, ziyaret ettikleri yerlerde karşılaştıkları tabloların göğüslerini kabarttığını dile getirerek, "Galericiler Sitesi'nde 180'den fazla esnafımız var ve onları ziyaret ettik. Sahadaki tablo göğsümüzü kabartıyor. Esnafımızın her zaman dik bir duruş sergilediğini ve her daim Hakk'ın, halkın, istikrarın yanında olduğunu gördük" ifadelerini kullandı.

Yeşiltepe Galericiler Sitesi esnafı ziyaretinin ardından AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, MOTAŞ çalışanları ile bir araya geldi. Malatya'da herkesin gözünün MOTAŞ'ın üzerinde olduğunu kaydeden Tüfenkci, "MOTAŞ, önemli belediye şirketlerimizden bir tanesi ve kullanılan hatlarda vatandaşlarımız genel olarak memnuniyet içerisindeler. Bu memnuniyeti sağladığınız için size teşekkür ederim" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de MOTAŞ çalışanlarıyla bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Mezarlıklar Müdürlüğü çalışanlarını da ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, çalışanların sıcak ilgisiyle karşılandı.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci burada yaptığı konuşmada, "Cenaze işlemlerinin verilen hizmet sıralamasında ilk sırada olduğunu düşünüyoruz. Bu hizmetleri sunarken büyük bir gayret içerisinde olduğunuzu biliyoruz" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin ise, "Kabirleri ziyaret edin! Zira ölümü hatırlatır" hadis-i şerifini dile getirerek, ölümü sık sık hatırlamanın hayatın Allah'ın emir ve yasaklarına göre yaşanması gerektiğini, dünyaya olan aşırı sevgiden yüz çevrilmesinin, insanları günahlardan alıkoyduğu söyledi. Şahin, ayrıca çalışmalarından dolayı personele teşekkür ederek, "Yaptığınız çalışmalardan dolayı Allah hepinizden razı olsun" sözlerini kaydetti.

AK Parti Malatya Milletvekili adayları Mustafa Şahin ve Bülent Tüfenkci, son olarak Esenlik Genel Müdürlük binasını ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Tüfenkci, "Esenlik, Malatya Belediyesi'nin iştiraklerinden biri olarak esasında Malatyalılarındır" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, "Esenlik bünyesinde çok güzel hizmetler yapılıyor. Piyasadaki arz talep dengesi göz önünde bulundurularak vatandaşın memnuniyeti sağlanıyor" diyerek, şunları kaydetti:

"Esenlik'te çalışan sayısı 3 bine yaklaştı. Bu ciddi bir rakamdır. Yine Esenlik, bölgede hızla büyüyen dinamik bir güç olarak, inşaat, toplu konut, süpermarketler, gıda, kimya, beton elemanları, sosyal tesisler, temizlik işleri olmak üzere farklı alanlarda büyük yatırımlarda yapıyor. Esenlik, çeyrek asırlık başarılı serüveninin ardından son dönemde, birikimini özellikle yerli üretime dönüştürüyor ve markalaşıyor. Ben bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Tüfenkci Yeşiltepe Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title