Haberler

Sahibinden Çılgın 0,20 Kuruşa Satılık Harabe

Güncelleme:

Sahibinden 0,20 kuruşa satılık harabe İlk bakışta korku filmlerinden kalma bir harabeyi andıran bu ev sahibinden satılık. Bulunduğu konum ve bakımsızlığıyla dikkat çeken evin satılma nedeni ve hikayesi şu şekilde.

Sahibinden 0,20 kuruşa satılık harabe. Harabeden farkı olmayan bu ev sahibinden satılık. Ancak ev sahibi Kent Karlsen'in satış öncesi bazı şartları var. Kuzey Kutup Dairesi içinde kalan Buoya Adası'nda bulunan tek kulübe 20 kuruştan satılıyor. Alıcı için fazlasıyla karlı görünen bu alışverişte tek şart, dökük kulübenin restorasyondan geçirilmesi.

SAHİBİ EVİN BOŞ KALMASINI İSTEMİYOR

Kuzey Kutup Dairesi'nde 1970'lerden beri yerleşime rastlanmamış. O son sınırlar içinde kalan Buoya Adası'nda bulunan ev de aynı şekilde terk edilmiş ve şu an tamamen harabe. Evin sahibi Kent Karlsen, çürüyen ahşap evin boş kalmasını istemedi ve evi inanılmaz bir fiyattan satışa sundu.

EVİ ALAN TÜM ADAYA SAHİP OLACAK

"Sadece o evi yeniden inşa edecek, tutkulu birini" arayan Karlsen, paranın önemli olmadığını, onu sadece ihmal etmeyecek birine satacağını söyledi. Adada başka herhangi bir mülk olmadığından, 20 kuruşluk kulübeyi alan kişi bir anlamda tüm adaya sahip olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title