Haberler

Sağlıklı Kentler Birliği Encümeni Bursa’da Toplandı

Güncelleme:

Sağlıklı Kentler Birliği'nin 'Encümen Ve Plan Ve Bütçe Komisyonu' Toplantısı Bursa'da Yapıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan ve halen Büyükşehir Belediyesi liderliğinde 'Sağlıklı Şehir' oluşturma çalışmalarını yürüten 'Sağlıklı Kentler Birliği'nin 'Encümen ve Plan ve Bütçe Komisyonu' Bursa'da toplandı.

Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin başkanlığında Dobruca Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelen birlik encümeni ve plan ve bütçe komisyonu üyelerinin, birliğin 2010 mali yılı kesin hesabını görüştüğü toplantıda, 'Türkiye Sağlıklı Kentler Hareketi'nin gelişimini sağlayacak önemli kararlara da imza atıldı.

Sağlıklı Kentler Birliği'nin geleceğine yönelik daha etkin stratejiler geliştirilmesi gerektiği düşüncesinde fikir birliğine varan encümen üyeleri, birliğin etkinliğinin daha aktif hale gelmesi için üye belediyelere yönelik eğitim faaliyetlerinin artırılmasına karar verdi.

'Sağlıklı Kentler Hareketi' yaygınlaştırılacak

Birliğin çalışmalarının daha güçlü bir zeminde yürütülmesi hedefiyle gerçekleştirilen toplantıda, tüm kentler için çok önemli bir proje olan 'Sağlıklı Şehirler Projesi'nin tanıtımına yönelik faaliyetlerin artırılmasına da karar verildi. Yeni üyelerle 'Sağlıklı Kentler Hareketi'ni daha da güçlendirmeyi hedefleyen birlik üyeleri, özellikle projeye kendisini adayacak kentleri davet ediyor.

Birliğin 'Bursa Buluşması' 'Dünya Sağlık Günü'nde yapılacak

Toplantıda ayrıca, 7 - 9 Nisan tarihleri arasında birliğin Bursa'da yapılacak olan 14. olağan meclis toplantısı ile "Kentleşme ve Kentlerde Yaşam" konulu panelle ilgili program ve detaylar görüşüldü.

32 üye belediyeden 25 belediye başkanının katılacağı ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) gerçekleşecek, Sağlıklı Kentler Birliği Bursa Buluşması programında ilk sırayı meclis görüşmeleri alacak. Sağlıklı Kentler Birliği Meclisi 14. Olağan toplantısında 2 yıllık görev süresini dolduran 'Başkanlık Divanı' yeniden belirlenecek.

"Şehirlere Sağlıklı Dokunuş" sloganıyla, yaşanabilir kentler oluşturarak, herkes için sağlıklı yaşam sunmaya çalışan Sağlıklı Kentler Birliği için 'Bursa Buluşması'nın 7 Nisan Dünya Sağlık Günü'nde başlayacak olması da ayrı bir önem taşıyor.

Sağlıklı Kentler Birliği Bursa Buluşması kapsamında gerçekleştirilecek "Kentleşme ve Kentlerde Yaşam" panelinde de uzmanların değerlendirmeleriyle kentleşmenin ve kent yaşamının insan sağlığı ve insan psikolojisi üzerindeki etkileri ele alınacak. Sağlıklı Kentler Birliği Bursa Buluşması, 9 Nisan Cumartesi günü yapılacak şehir turuyla sona erecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title