Haberler

"Sağlıklı Bir Yaşam İçin Sporu Seçin" Projesi

Gaziantep'in Yavuzeli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sağlıklı bir yaşam için Sporu Seçin" SODES projesi kapsamında İlköğretim okulları arasında yapılan Futbol, Basketbol, Voleybol ve Fıtness kurslarında dereceye giren Okul...

Gaziantep'in Yavuzeli ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Sağlıklı bir yaşam için Sporu Seçin" SODES projesi kapsamında İlköğretim okulları arasında yapılan Futbol, Basketbol, Voleybol ve Fıtness kurslarında dereceye giren Okul takımlarına kupaları ve sertifikaları verildi.

Proje kapsamında düzenlenen ödül ve sertifika programı Yavuzeli Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlenen ödül ve sertifika programına Kaymakam Serhat Karabektaş, ilçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık, Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Nohut, Hacı Sait Korkmaz İlköğretim Kurumu Müdürü Salih Bozat, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Dereceye giren okullara törenle ödülleri ve sertifikaları verildi. Futbolda birinci Yavuz Sultan Selim Orta Okulu, ikinci Hacı Sait Korkmaz Orta Okulu, üçüncü Ballık Ortaokulu olurken, Voleybol Erkekler kategorisinde birinci Yavuz Sultan Selim Orta Okulu, ikinci Hacı Sait Korkmaz Orta Okulu, üçüncü Üçgöl Ortaokulu oldu. Voleybol Kızlar kategorisinde birinci olan Yavuz Sultan Selim Orta Okulu, ikinci Hacı Sait Orta Okulu, üçüncü Ballık Orta Okulu olurken, Basketbol Erkekler kategorisinde birinci Hacı Sait Korkmaz Ortaokulu, ikinci Yavuz Sultan Selim Orta Okulu, üçüncü Üçgöl Ortaokulu oldu.

Proje kapsamında Futbol, Voleybol. Basketbol ve Fıtness dallarında birinci olan takımlara Kaymakam Serhat Karabektaş, ikinci olan takımlara Milli Eğitim Müdürü Yusuf Alçık ve Üçüncü olan takımlara ise Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Nohut kupa ve sertifikalarını verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yavuz Sultan Selim Gaziantep Yavuzeli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title