Haberler

Trabzon'da Hastanede Saldırı: 1 Kişi Yaralandı

Güncelleme:

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde eli ile kolunda kesikler olan bir kişi, hastanede sağlık görevlileri ile tartıştıktan sonra güvenlik personeline saldırdı. Olayda 1 kişi yaralandı.

1) TEDAVİ İÇİN GİTTİĞİ ACİL SERVİSTE PERSONELE SALDIRDI

TRABZON'un Vakfıkebir ilçesinde eli ile kolunda kesikler olup, acil servise başvuran K.Ç., (21) müdahale sırasında sağlık görevlileri ile tartışıp, araya giren güvenlik personeline cerrahi makas ile saldırdı. Olayda 1 kişi yaralandı.

Olay, dün saat 21.00 sıralarında Vakfıkebir Devlet Hastanesi'nde meydana geldi. Eli ile kolunda kesikler bulunan K.Ç., tedavi için hastanenin acil servisine geldi. Burada eline dikiş atmak isteyen sağlık görevlileri ile tartışan K.Ç., araya giren güvenlik personeline de cerrahi makas ile saldırdı. Bir güvenlik görevlisi hafif yaralanırken, ortalık savaş alanına döndü. Saldırgan polis ekiplerince gözaltına alınırken, olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Vakfıkebir Trabzon Polis Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title