Haberler

Sağlık-Sen Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının gündemindeki konuları iletti. Ziyarette, sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Ayrıca 7. Dönem Toplu Sözleşme süreci hakkında konuşuldu.

Sağlık-Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ile yönetim kurulu üyeleri, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının gündemindeki konuları iletti.

Bakanlıkta gerçekleşen ziyarette, Sağlık-Sen heyeti Bakan Koca ile sağlık çalışanlarının temel sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulundu. Başta deprem bölgesinde görevli olmak üzere tüm sağlık çalışanlarının emeklerinin karşılığını almak için mücadele ettiklerini dile getiren Sağlık-Sen heyeti, çalışanların sorunlarının çözüme kavuşması noktasındaki önerileri Bakan Koca ile paylaştı. Ayrıca heyet Bakan Koca ile 7'nci Dönem Toplu Sözleşme süreci hakkında konuştu. Sağlık-Sen Yönetim Kurulu üyeleri, Bakan Koca'ya samimi yaklaşımlarından dolayı teşekkür etti.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Fahrettin Koca Sağlık Bakanı Faruk Doğan Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title