Haberler

Motosiklet Kazasında Beyin Ölümü Gerçekleşen Gençten 3 Hastaya Organ Bağışı

Güncelleme:

Aydın'ın Nazilli ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında ağır yaralanan Osman Başpınar'ın beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi organlarını bağışlayarak Başpınar'ın kalbi, karaciğeri ve böbreklerinin 3 hastaya can olduğunu açıkladı.

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, motosikletle otomobile çarptıktan sonra kamyonun altına sürüklenerek ağır yaralanan Osman Başpınar'ın (24) tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Aile organlarını bağışlayınca Başpınar'ın kalbi, karaciğeri ve böbrekleri 3 hastaya can oldu.

Kaza, 13 Eylül'de sabah saatlerinde Beydağı-Nazilli yolu üzerinde meydana geldi. Cam Fabrikasında çalıştığı öğrenilen Osman Başpınar, Bekirler Mahallesinden Kuyucak yönüne motosikletle giderken önce karşı yönden gelen otomobille çarpışıp ardından kamyonetin altına sürüklendi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevke dildi. Ağır yaralanan Başpınar olay yerine gelen ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırılarak yoğun bakıma alındı.

ORGANLARI 3 HASTAYA HAYAT OLACAK

Başpınar'ın tedavi gördüğü hastanede 9 gün sonra beyin ölümü gerçekleşti. Bunun üzerine ailesi organların bağışlanması istedi. Organların bağışa uygun olup olmadığının belirlenmesi için yapılan tetkiklerden sonra kalp, karaciğer ve 2 böbreğinin bağışlanmasına karar verildi. Başpınar'ın kalbi, Antalya'ya, 2 böbreği İstanbul ve karaciğeri ise Denizli'de organ bekleyen hastalara gönderildi. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Beyin Ölümü Beyin Ölümü Motosiklet Başpınar Nazilli Aydın Kaza Sağlık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title