Haberler

Manisa'da Kaybolan Alzheimer Hastası Kadın Ormanda Bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 2 gün önce kaybolan Alzheimer hastası 80 yaşındaki kadın ormanlık alanda uyurken bulundu. Köy halkı, jandarma, AFAD, AKUT ve ANDA ekipleri tarafından yapılan arama çalışmaları sonucunda yaşlı kadın bulundu ve sağlık ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde 2 gün önce kaybolan Alzheimer hastası 80 yaşındaki kadın ormanlık alanda uyurken bulundu.

Manisa'nın Kırkağaç ilçesine bağlı Musahoca Mahallesinde 29 Ağustos Salı günü kaybolan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Adile Köseoğlu'nu bulmak için köy halkı, jandarma, AFAD, AKUT ve ANDA ekipleri tarafından köpekler yardımıyla arama çalışmaları yürütüldü. Dün yapılan aramalarda bir sonuç çıkmazken bugün yapılan aramalarda yaşlı kadın akşam saatlerinde kaybolduğu köyün yaklaşık 5 kilometre uzaklığındaki ormanlık alanda bitkin bir vaziyette uyurken bulundu. Oldukça bitkin olduğu gözlemlenen yaşlı kadına olay yerine çağrılan sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptı. Yaşlı kadın daha sonra ambulansla Kırkağaç Devlet Hastanesinde kontrol amaçlı tedavi altına alındı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Kırkağaç Jandarma Manisa AFAD Akut Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title