Haberler

Türkiye'nin sağlık turizmini kıskanan İngilizler, Türk doktorun muayene görüntülerinden medet umuyor

Güncelleme:

İngiliz hastalarla tanışmak ve tanıtım yapmak için İngiltere'ye tur düzenleyen bir Türk şirketin tanıtım etkinliğine katılan gazeteci, hasta kılığına girerek Türk doktorla görüşmesini gizli kameraya kaydetti. İngiliz gazetecinin bu hamlesi, son yıllarda hızla gelişen Türk sağlık turizmini baltalamaya yönelik bir hamle olarak yorumlandı.

Türkiye'deki sağlık turizminin artmasıyla birlikte Türkiye'ye gelip hem tatil yapan hem de estetik ameliyat olan İngilizlerin sayısının artmasından rahatsız olan The Sun gazetesi, okurlarına ilginç bir video servis etti.

MUAYENE GÖRÜNTÜLERİ "SKANDAL" DİYE SERVİS EDİLDİ

İngiliz hastalarla tanışmak ve tanıtım yapmak için İngiltere'ye tur düzenleyen bir Türk şirketin etkinliğine katılan İngiliz gazeteci, kalça kaldırma ameliyatı olmak isteyen bir kadınmış gibi Türk doktora muayene oldu. O anları kayda alan İngiliz gazeteci, görüntüleri "Skandal" başlığıyla okurlarına servis etti.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Türkiye Turizm Sağlık Dünya Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (60)

al alabilirsin:

ahahhaah cok komiksiniz haber yapmak icin bunu mu buldunuz? burnunu yaptirmak istese burnuna dokununca da ayni mi olacak? bakacak tabii doktor...KBB ye gittginde kulagina, vb yere nasil bakiyor? hissederek mi? cok ucuz bir haber sitesisiniz bunu bilin.

1115
34
yanıtYanıtla
Sezai Özer:

Ee ne yani adam yapacağı iş görmesin mi???

751
10
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Gözlerini kapatsın dokunsun sadece. He öyle de olmaz. Elleri kolları bağlansın gözleri kapatılsın bir kadın tarif etsin yanında.soyle boyle yağlı kenarlar hafif tombul.:)))))

yanıt359
yanıt7
Narter Nart:

ANLATILMAK İSTENEN SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ ŞEY DEĞİL...Beyaz önlük yok. Muayene odası mı değil mi bilinmeyen bir durum var. Yani görüntülerin yayımlanmasındaki amaç profesyonellikten uzak olduğunu yansıtmak istiyorlar. Batı kriterlerine nispet..Türkiye Batı' dan gelenler için ucuz doğudan gelenler için ise kaliteli bir sağlık turizmi sunmaktadır. Diş, böbrek ve karaciğer nakli de bu turizmin önemli kalemleridir.

yanıt86
yanıt33
Ne Demeli:

Özel muayene adam önlük giyer giymez... Avrupa da özelde doktorlar önlük mü giyiyor... O açı ile elbet neresi olduğu anlaşılmaz.. kamerayı en baştan çalıştırsaydı da anlaşılsaydı... Bariz art niyet var...

yanıt70
yanıt8
Narter Nart:

Haberi kaynağından okudum... Ülkemiz doktorlarının yasal boşluklardan yararlandığını ve Brezilya modeli kalça kaldırma da dahil olmak üzere indirimli fiyatlarla ameliyat edebileceklerini belirttikleri böylelikle otel odasında muayene ve danışmanlık yaptıkları haber ediliyor.

yanıt0
yanıt0
Export 86:

Hakikaten ne değişiksiniz Brezilya tipi kalça yaptıracak bir kadının kalçasını değil de kulak zarını mı inceleyecek

575
12
yanıtYanıtla
SELÇUK GÜNDOĞDU:

SÜNNETÇİNİN DE YAPTIĞI ÇOK AYIP BAKMADAN KESEBİLİR NİHAYETİNDE:))))))

395
8
yanıtYanıtla
Altay Bozkurt:

dibinden dimi : )))

yanıt25
yanıt0
Ş K:

Bayan sünnetçi demek istedin galiba birader bayan sünnetçide olabilir sonuçta cerrahi bir işlem aman ha kökünden giderse ne olacak baksın en iyisi.

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title