Haberler

Çorlu Kaymakamı, bağımlılıkla mücadele konusunda Çorlu Yeşilay Danışmanlık Merkezi'ni ziyaret etti

Güncelleme:

Çorlu Yeşilay Danışmanlık Merkezi, Çorlu Kaymakamı Murat Eren'e bağımlılıkla mücadele konusunda bilgi vermek amacıyla ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, yerel iş birlikleri ve projeler hakkında görüşmeler yapıldı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bağımlılıkla mücadele çerçevesinde Çorlu Yeşilay Danışmanlık Merkezince Kaymakam Eren'e ziyarete gerçekleştirilerek, bağımlılıkla mücadele konusunda görüşmeler yapıldı.

Çorlu Yeşilay Danışmanlık Merkezinin (YEDAM) tanıtımı ve yerel iş birliklerinin arttırılması amacıyla Yeşilay Şube Başkanı Zafer Soykırlı öncülüğünde, YEDAM ekibi ve Çorlu İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ali Rıza İçel ile beraber, Çorlu Kaymakamı Murat Eren'e ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Çorlu ilçesinde bağımlılıkla mücadele ve YEDAM'ın tanınırlığının daha fazla arttırılması amacıyla, yapılabilecek iş birlikleri ve gerçekleştirebilecek projeler görüşüldü.

Soykırlı, "Misafirperverlikleri ve bağımlılıkla mücadelemize katkılarından ötürü Sn. Kaymakamımıza canı gönülden teşekkür eder, yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerimizle minnet ve şükranlarımızı sunarız" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Murat Eren Çorlu Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title