Haberler

Böbrek taşı operasyonu sonrası sepsis geçiren anne, ellerini ve ayaklarını kaybetti

Güncelleme:

41 yaşındaki Lucinda Mullins, rutin bir böbrek taşı ameliyatı sonrası enfeksiyon kaparak sepsis geçirdi ve bu durum sonucunda elleri ve ayakları kesildi. Hastalık sürecinde cesur bir duruş sergileyen Mullins, Cardinal Hill Rehabilitasyon Hastanesi'nde terapi alacak. Ailesi ve arkadaşları, Mullins'ın durumuyla ilgili güncellemeleri sosyal medyada paylaşıyorlar. Ayrıca, tıbbi faturalarla başa çıkabilmesi için bir GoFundMe sayfası oluşturuldu.

Bir anne, rutin bir böbrek taşı operasyonunda böbrekleri enfeksiyon kapınca elleri ve ayakları kesildi.

Lucinda Mullins, 41 yaşında, Kentucky'den, sıradan bir böbrek taşı ameliyatına girdiğinde taşlar enfekte oldu ve sepsis gelişti. Fort Logan Hastanesi'ne ardından Lexington'daki Kentucky Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ancak doktorlar, her iki bacağını kesmek zorunda kaldı ve her iki kolu da dirsek altından kaybedeceğini kendisine bildirdi. Bu karanlık döneme giren operasyonun ardından ailesi, Lucinda'nın durumuyla ilgili güncellemeleri paylaşıyor. Son paylaşılanlardan birinde, dört uzvunu kaybetmiş olan kadın, oğlunun yardımıyla beslenirken fotoğraflandı ve ilk kez eksik bacaklarını gösterdi.

Kardeşi Luci Smith, yaptığı bir Facebook paylaşımında Lucinda'nın Cardinal Hill Rehabilitasyon Hastanesi'ne geldiğini ve birkaç hafta boyunca burada terapi alacağını belirtti.

Lucinda, bu yaşamı değiştiren deneyim boyunca cesur bir şekilde başa çıkmaya çalıştı. İlk terapi seansından sonra, bandajlarla kaplı hastane yatağında dinlenirken bir resmini paylaştı.

Lucinda'nın arkadaşı Heather Beshears, GoFundMe sayfasını oluşturdu ve "İlk terapi günü harikaydı! Çok heyecanlıydı ve çok iyi bir şekilde başardı," dedi.

Cardinal Hill'e varışlarında, Beshears, Lucinda ve eşi DJ'nin hastane yatağında gülümsediği bir fotoğrafı GoFundMe sayfasında paylaştı.

Lucinda, LEX 18'e şunları söyledi: 'Her iki dizimden aşağısını kaybettim ve muhtemelen her iki dirseğimin altını da kaybedeceğim. "Birlikte çalıştığım doktor, biraz da, 'Bu senin hayatını kurtarmak için yapılması gereken şey. İşte olan budur,' dedi."

Neşesini nasıl koruduğu sorulduğunda, " Sadece hayatta olmaktan çok mutluyum. Çocuklarımla zaman geçirebiliyorum. Ailemi görebiliyorum. Eşimle vakit geçirebiliyorum." dedi.

Eski hemşire rehab, fizik tedavi ve protezler için hazırlanırken, tıbbi faturalarla başa çıkması için bir GoFundMe sayfası oluşturuldu.

Böbrek taşı operasyonu sonrası sepsis geçiren anne, ellerini ve ayaklarını kaybetti

Böbrek taşı operasyonu sonrası sepsis geçiren anne, ellerini ve ayaklarını kaybetti

Böbrek taşı operasyonu sonrası sepsis geçiren anne, ellerini ve ayaklarını kaybetti

Böbrek taşı operasyonu sonrası sepsis geçiren anne, ellerini ve ayaklarını kaybetti

Haberler.com / Abdullah Teymur - Sağlık

Böbrek Taşı Böbrek Taşı Böbrek 3.Sayfa Sağlık Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title