Haberler

Başkan Önsay: Şehir Hastanesinin açılış tarihinin tekrar değişmesi söz konusu değil

Güncelleme:

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Şehir Hastanesinin açılış tarihinin tekrar değişmesinin söz konusu olmadığını belirtti. Önsay, hastanenin tamamlanmasının ardından Cumhurbaşkanı'nın Kütahya'ya gelerek resmi açılışını yapacağını söyledi.

- Başkan Önsay: "Şehir Hastanesinin açılış tarihinin tekrar değişmesi söz konusu değil"

KÜTAHYA - AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, Şehir Hastanesinin açılış tarihinin tekrar değişmesinin söz konusu olmadığını söyledi. Önsay, "Firma, 15 Ekim 2023 tarihi itibarıyla hastanenin bütün inşaatını tamamlayıp teslim edecek. Bu tarihten sonra Cumhurbaşkanımız, programının müsait olduğu günde Kütahya'ya gelecek ve hastanenin resmi açılışını yapılacak" dedi.

Hastanenin açılmasıyla Kütahyalıların çağın ötesinde bir hizmete kavuşacağını belirten Önsay, "İl Sağlık Müdürümüz değişti. Yeni müdürümüz göreve başladı. Bu müdürümüz daha önce 3 bin 800 yataklı Ankara Şehir Hastanesinin açılışını gerçekleştiren, böyle bir tecrübeye sahip müdürümüz. İnşallah onun da önderliğinde bir şekilde sürecin daha da hızlanmasını bekliyoruz. Firma 15 Ekim tarihi itibarıyla hastanenin bütün inşaatını tamamlayıp teslim edecek. Bunda bir değişim yok. Mesele bu tarihi belirlemedeki süreç şu, buradaki deneme yapılarının, sistemin işler hale gelmesinin, orada çalışacak arkadaşlarımızın eğitimlerini almalarının, yani bütün bu sistemi oturtturmak, bunun içinde henüz bir tarih verme durumumuz yok. Bunu hızlı bir şekilde, fakat hızlı yaparken de uzunca yıllardan beri beklenen Şehir Hastanesi konforunun da aksatacak herhangi bir eksikliğe mahal vermeyecek şekilde yapmak istiyoruz. Yani insanımız Şehir Hastanesine girdiğinde hakikaten bu Şehir Hastanesinin ne olduğunu, nasıl bir hizmetle karşı karşıya kalacağını görmesi gerekiyor. O yüzden hazırlığımızı çok iyi tamamlamamız lazım, milletimizin karşısına çıkmadan. Zamanla ilgili bir sıkıntı yok. Yani bir şekilde bütün bu denemeler bittiğinde, Cumhurbaşkanımızın programı müsait olduğu günde Kütahya'ya gelecek, Şehir Hastanesini açacak ve bizde Kütahya olarak Şehir Hastanesine kavuşmuş olacağız. Kütahya'mız çağın çok ötesinde bir hizmete ulaşmış olacak" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

AK Parti Kütahya Sağlık Politika Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler? Halal All Day / Haram All Night akımı nedir, (TİKTOK) Halal All Day ne demek? 1 Mayıs nöbetçi noter var mı? 1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title