Haberler

Aydın Şehir Hastanesi İnşaatı Hızla Devam Ediyor

Güncelleme:

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek ve Aydın'ın en büyük sağlık yatırımı olan Aydın Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor. Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, hastane inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yakından takip etti ve incelemelerde bulundu. Hastanenin deprem yönünden riskli bölgede yer aldığı için modern teknikler olan 'sismik yalıtım' kullanıldığını belirten Şenkul, hastanenin bölgenin en sağlam binalarından biri olacağını söyledi.

Türkiye'nin 21. Şehir Hastanesi olarak hizmete girecek ve Aydın'ın en büyük sağlık yatırımı olan Aydın Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları yoğun bir şekilde devam ediyor.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul yapımı süren Aydın Şehir Hastanesi inşaatını ziyaret etti. Çalışmaları ve inşaat sürecini yakından takip etmek amacıyla şantiye alanına giden ve çeşitli incelemelerde bulunan İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul; hastanenin yataklı servisler, acil servis, ameliyathane, tutuklu servisi, özellikli birimler, teknik ve tıbbi birimlerinde yerinde inceleme ve gözlemlerde bulundu. Yüklenici firma yetkililerinden şehir hastanesinin son durumu ve inşaat aşamaları hakkında bilgiler aldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul inşaatta devam eden çalışmalar ile ilgili olarak, Aydın'ın deprem yönünden riskli bölge de yer almasından dolayı şehir hastanesinin zemin çalışmalarında günümüz inşaat sektörün modern teknikleri olan 'sismik yalıtım' olarak da ifade edilen deprem izolatör sistemlerinin kullanıldığını belirterek, "Temelde 24 Metre derinlikli 3276 adet fore kazık, 16 metre derinlikli 718 adet sismik izalatör, 16 metre derinlikli 290 adet sismik damper ve 700 metre uzunluğunda da diyafram perde beton kullanılmıştır. Hastane inşaatımız bittiğinde bölgemizin deprem açısından en sağlam binalarından olacak. Aydın Şehir Hastanesi, Aydınlı hemşerilerimiz ve çevre illerdeki vatandaşlarımız ile en kısa sürede buluşturmak için çalışmaların yoğun bir şekilde devam ediyor" dedi.

Aydın İl Sağlık Müdürü Şenkul'a şehir hastanesi ziyaretinde ilgili hizmet başkanları ve teknik heyet eşlik etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Sağlık

Şehir Hastanesi Türkiye Deprem Aydın Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title