Haberler

Mersin'de denizde fenalaşarak hayatını kaybeden Havva hemşirenin son sözleri yürekleri dağladı: Benden bu kadar

Güncelleme:

Mersin'in Anamur ilçesinde görevli ameliyat hemşiresi Havva Şeref, denize girdikten sonra fenalaşarak hayatını kaybetti. Şeref'in kendisine müdahale eden sağlık görevlilerine, "Benden bu kadar" dediği öğrenildi.

Mersin'in Anamur ilçesinde Devlet Hastanesi'nde görevli ameliyat hemşiresi Havva Şeref (55), girdiği denizde fenalaşarak yaşamını yitirdi. Şeref'in kıyıya çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahale sırasında, "Benden bu kadar" dediği öğrenildi.

Mersin'de denizde fenalaşarak hayatını kaybeden Havva hemşirenin son sözleri yürekleri dağladı: Benden bu kadarHavva Şeref

DENİZDE FENALAŞTI

Anamur ilçesindeki Ören Sahili'nde denize giren Havva Şeref fenalaştı. Sahildekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekipleri, Şeref'e ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Anamur Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Şeref, durumunun ciddileşmesi üzerine Mersin Şehir Hastanesi'ne sevk edildi ancak burada doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

Mersin'de denizde fenalaşarak hayatını kaybeden Havva hemşirenin son sözleri yürekleri dağladı: Benden bu kadar

"BENDEN BU KADAR"

Öte yandan Şeref'in kıyıya çıkarıldıktan sonra yapılan ilk müdahale sırasında, "Benden bu kadar" dediği belirtildi. Anamur Devlet Hastanesi'nde Havva Şeref için tören düzenlendi. Arkadaşlarının gözyaşları arasında cenaze aracına alınan Şeref'in cenazesi önce Göktaş Mahallesi'ndeki evine götürüldü ve helallik alındı, ardından da Anamur Şehir Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Ameliyat Anamur Mersin Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title