Haberler

Alzheimer hastası kaybolduktan 2 gün sonra ölü bulundu

Güncelleme:

Muğla'da Alzheimer hastası olan Melehat Akar, evinden kaybolduktan 2 gün sonra 3 kilometre mesafede ölü bulundu. Olayın kesin ölüm nedeni otopsi ile belirlenecek.

MUĞLA'da, 2 gün önce kaybolan Alzheimer hastası Melehat Akar (80), evine 3 kilometre mesafede ölü bulundu. Kalp krizinden öldüğü sanılan Akar'ın kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

Seydikemer ilçesi Gölbent Mahallesi'nde yaşayan Alzheimer hastası Melehat Akar, 13 Kasım saat 23.00 sıralarında kayboldu. Eşi, kendisinden habersiz evden çıkan Akar'ı bulamayınca 112 Acil Çağrı Merkezi'ne kayıp ihbarında bulundu. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, kadını arama çalışması başlattı. Çalışmalara Afet ve Acil Durum (AFAD) ve Arama Kurtarma Derneği (AKUT) da destek verdi. Aramalar sonucu Akar'ın bu sabah, jandarma tarafından evine 3 kilometre mesafedeki zeytinlikte cansız bedeni bulundu.

Vücudunda herhangi bir darp ve kesici delici alet yarası bulunmayan Akar'ın kalp krizinden ölmüş olabileceği üzerinde durulduğu bildirildi. Akar'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Sağlık

Otopsi Muğla Ölüm Jandarma Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title