Haberler

Alaçam Devlet Hastanesinde Yangın ve Tesis Tahliye Tatbikatı Yapıldı

Güncelleme:

Alaçam Devlet Hastanesinde 2023 yılı yangın ve tesis tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Tatbikata Bafra İtfaiye Grup Amirliği Personeli de katıldı ve hastane personeline yangın söndürme ve yangın güvenliği konularında eğitim verildi. Tatbikat başarıyla tamamlandı ve Başhekim Radi Şen, tatbikatın önemine vurgu yaparak tüm çalışanların farkındalığının artırılması gerektiğini belirtti.

SAMSUN (AA) Alaçam Devlet Hastanesinde 2023 yılı yangın ve tesis tahliye tatbikatı yapıldı.

Bafra İtfaiye Grup Amirliği Personeli Bayram Çiçek ve ekibinin katılımıyla hastane personeline eğitim salonunda yangın söndürme ve yangın güvenliği konularında eğitim verildi.

Sağlıkta Kalite Standartları (SKS) kapsamında yılda bir kez yapılması planlanan; yangın ve tesis tahliye tatbikatı Hastane personeli tarafından başarıyla tamamlandı.

Tatbikat sonrasında durum değerlendirmesinde bulunan Başhekim Radi Şen, olası afet ve acil durum karşısında müdahale yeteneğinin geliştirilmesi ve tüm çalışanların farkındalığının artırılması için tatbikatın önemine vurgu yaptı.

Şen, gerçeğinin hiçbir zaman yaşanmaması temennisiyle emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: AA / Sağlık

Radi Şen İtfaiye Alaçam Bafra Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title