Haberler

Sağlık Vakfı ve Şehit Ailelerine Ziyaret

Muğla Valisi Amir Çiçek Bodrum’da dün bir dizi toplantıya katılırken eşi Hülya Çiçek de ziyaretlerde bulundu.

Muğla Valisi Amir Çiçek Bodrum'da dün bir dizi toplantıya katılırken eşi Hülya Çiçek de ziyaretlerde bulundu. Çiçek'e Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon da eşlik etti.

Muğla Valisi Amir Çiçek'in eşi Hülya Çiçek ile birlikte ziyaretlere Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un eşi Hülya Kocadon yanı sıra İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya'nın eşi Aysun Çetinkaya, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan'ın eşi Dilek Özfidan, Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz'ın eşi Cihan Yılmaz, Garnizon Komutanı Albay İzzet Adagideli'nin eşi Burcu Adagideli, Bodrum İlçe Emniyet Müdür Vekili Fahrettin Gönbe'nin eşi Tülay Gönbe de katıldı.

İlk olarak Turgutreis'te bulunan Bodrum Sağlık Vakfı'nı ziyarette bulunan heyet, vakıfta bulunan sınıfları ve atölyeleri gezdi. Öğrencilerle sohbet eden grup ayrıca vakıf ile ilgili de yönetici ve gönüllü çalışanlardan bilgiler aldı. Özel öğrencilerin velilerinin duygu ve düşüncelerini dikkatle dinleyen Hülya Çiçek ve beraberindekiler, gelen talepler ile ilgili de ellerinden geleni yapacaklarını iletti.

Bodrum Sağlık Vakfı ziyareti sonrasında şehit eşi Pembe Aybey'in evini ziyaret eden heyet, 1991 yılında görevi sırasında şehadete ermiş olan Kenan Aybey'in ailesiyle bir sohbet gerçekleştirdi. Daha sonra ise Yalıkavak'ta Şehit Kenan Aybey, Barış Akay, Selim Pahna ve Ali Yıldırım'ın ailesiyle birlikte yemekte bir araya geldi. Şehadete eren şehitleri anan protokol ve aileler birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Yaka Mahallesi Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü'nde bulunan müzeyi de gezen heyet, ayrıca Bodrum Belediyesi Sevgi Sanat Atölyesi'ndeki özel öğrencilerle de bir araya gelerek onların yapmış olduğu etkinlikleri izledi. Özel öğrencilere ve eğitmenlere çeşitli hediyeler de takdim edildi.

Gün sonunda ise Bodrum'un Ortakent Mahallesi'nde bulunan kadın girişimcilerin açmış olduğu Reçel Atölyesi ziyaret edildi. Kadın girişimciler konuklarına, yaptıkları ürünler ile atölyenin çalışma şekli hakkında bilgilendirmelerde bulundu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Amir Çiçek Bodrum Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title