Haberler

Sağlık-Sen Genel Başkanı Kahveci, Açılışa Katıldı

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci bir dizi ziyaret için geldiği Bartın'da Türk Sağlık-Sen şubesinin yeni bina açılışını gerçekleştirdi.

Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci bir dizi ziyaret için geldiği Bartın'da Türk Sağlık-Sen şubesinin yeni bina açılışını gerçekleştirdi.

Açılışa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP Bartın İl Başkanı Sezai Bilgin, bölge temsilcileri katıldı. Yeni şubenin açılış kurdelesi Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci ve Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından kesildi.

Günün anısına pasta kesilirken, yeni şubenin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyen Genel Başkan Kahveci, "Türkiye Kamu- Sen'in yakmış olduğu çoban ateşi o gün 3-5 kişi ile başlamış olup, bugün itibari ile 450 bin kişiye ulaşmıştır. Türk Sağlık sendikası o gün başlamış olduğu yolda bugün 95 bin kişilik büyük bir aile oldu. Çünkü biz aile diye neden tanımlıyoruz. Ailenin o sıcaklılığını, birliğin, beraberliğin, bütünleşmenin, dayanışmanın olduğu ortamı sendikamızın sendikal mücadelesini yaşatmak istiyoruz. O günden bugüne çok şeyleri beraber başardık. Ama bundan sonra hem ülkemiz adına hem de çalışanlar adına çok paylaşacağımız yapacağımız işler var. Ülkemizde son dönemlerde yaşadığımız sorunları hepimiz biliyoruz. Olaylara vakıfız. Çünkü bizim sendikamız sadece

çalışanların hakkının korunup geliştirilmesi için kurulmuş bir sivil toplum örgütü değildir. Onun ötesinde Türkiye'nin toplumsal barışı olsun, Türkiye'de ki ekonomik ve sosyal hayatın hepsi bizim ilgi ve faaliyet alanımız yer almaktadır. Bu anlamda da ülkemize dair de görüş, düşüncelerimizi hep kamuoyu ile paylaşıyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Önder Kahveci Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title