Haberler

Sağlık Çalışanlarına Hizmet İçi Eğitimi Başladı

Malatya İl Halk Sağlığı çalışanlarına hizmet içi eğitimi başladı.

Malatya İl Halk Sağlığı çalışanlarına hizmet içi eğitimi başladı.

İl Halk Sağlığı Müdürlüğü bulaşıcı olamayan hastalıklar ve programlar şube müdürlüğü tarafından Toplum Sağlığı Merkezleri ve Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanlarına planlanan eğitimin ilki gerçekleştirildi. İlk eğitim Battalgazi Toplum Sağlığı Merkezi (TSM) çalışanlarına, TSM eğitim salonunda verildi.

2014 yılı sununa kadar sürecek olan eğitimde Riskli Gebeliklerin Nasıl İzlenmesi Gerekir?, Kanser Nedir ve Tarama Programları ve Mobbing konularında personelin bilgi ve donanımının artırılması amaçlanarak, topluma daha iyi hizmet sunumu hedeflendiği bildirildi.

Battalgazi TSM personeline yönelik yapılan eğitime 30 kişi katıldığı belirtilerek, eğitimde Turgut Özal Tıp Merkezi'nden Öğretim Görevlisi Kadın Doğum Hastalıkları Uzm.Dr.Rauf Melekoğlu, Kanser Erken Tanı Eğitim Merkezi (KETEM) Hekimi Dr. Seda Kutsal Çelik ve Sosyal Çalışmacı Gülderen Büyükcoşkun eğitimci olarak katıldığı kaydedildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title