Haberler

Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas Açıklaması

"Türkiye ya özgürleşerek, gelişerek, ekmeğini büyüterek ve dünya insanlığına hizmetin kat sayısını artırarak devam edecek ya da birilerinin Türkiye üzerindeki emellerine izin verilecek"

Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, "Türkiye ya özgürleşerek, gelişerek, ekmeğini büyüterek ve dünya insanlığına hizmetin kat sayısını artırarak devam edecek ya da birilerinin Türkiye üzerindeki emellerine izin verilecek" dedi.

Kafkas, Çorum Bölge Göğüs Hastalıkları Hastanesinin bahçesinde düzenlenen ambulans dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Çorum'daki sağlık yatırımlarının devam ettiğini belirterek, söz konusu yatırımların tamamlanmasıyla, Çorum'un 50 yıllık sağlık altyapı gereksiniminin ortadan kaldırılacağını söyledi.

Türkiye'nin, siyasetini temize çeken ve makus tarihini yenen, siyasetin ölçülerini ve birimini değiştiren bir liderle 2002 yılında tanıştığını belirten Kafkas, şöyle konuştu:

"Bütün zinde güçlerin önünü kesme gayretlerine rağmen bu millet, 'bizim Tayyip'imiz, bizim liderimiz' dedi ve bağrına bastı. O da milletini bağrına bastı ve bütün dünyada destansı bir başarının öyküsünü oluşturdu. Allah'a şükürler olsun ki 10 yıl sonra Türkiye'nin bu başarı öyküsünde emeği geçen büyük liderimizin önderliğinde muazzam bir başarının da bu millet altına imza attı. Çünkü tarihimize baktığımızda milletin egemenliğinin, milletin etkinliğinin, milletin söz ve kararının hakim olduğu her dönem bu millet huzur bulmuştur, her dönemde bu millet mutluluk elde etmiştir. Her dönemde milletimizin ekmeği büyümüştür. Mevlamıza şükürler olsun Tayyip Erdoğan önderliğinde bu milletin hiç başı önüne eğilmemiş, dünyada birilerinin ev ödevi verdiği, birilerinin para verirken talimat da verdiği, para verirken yönetecekleri adamları da cüzdanın kenarına iliştirip gönderdiği Türkiye'den, o bize para verenlerin ve ihtiyacımızın olmadığı, bizi onlara para verecek hale getiren bir lidere sahip ülke haline geldik."

"Türkiye'nin bu fotoğrafı için hayatımızı verdik"

Türkiye'nin geldiği noktada, tarihi bir süreci yaşadığını vurgulayan Kafkas, şöyle devam etti:

"Geldiğimiz bu nokta, tarihimizin en önemi günlerinden birini yaşama fırsatı veriyor bize. Bundan sonra bu ülke adam gibi yönetilmeye devam etsin. Bundan sonra bu ülkede haksızlık, yolsuzluk, soysuzluk olmasın. Bundan sonra bu ülkede daha özgür, daha da demokratik bir ortam yaşansın. Benim ülkemin kadınları özgür olsun diye, istedikleri gibi giyinsinler, istedikleri gibi yaşasınların kavgasını verdik. Hayallerimiz gerçek oldu. İşte karşınızda devletin memurları var. İsteyen istediği kıyafeti giyiyor ve hiç kimse de kimseden rahatsız değil. Biz Türkiye'nin bu fotoğrafı için hayatımızı verdik. Geldiğimiz bu noktada birileri rahatsız olmaya başladı."

Kafkas, Türkiye'nin 30 Mart'ta önemli bir seçime gideceğini belirterek, şunları kaydetti:

"Türkiye ya özgürleşerek, gelişerek, ekmeğini büyüterek ve dünya insanlığına hizmetin kat sayısını artırarak devam edecek ya da birilerinin Türkiye üzerindeki emellerine izin verilecek. Bu aziz millet, dün elinden liderleri alınmış bu millet, bundan sonra bu dönem de buna izin vermeyecek. Bu nedenle kimin belediye başkanı, kimin belediye meclis üyesi olması çok önemli. Herkes 'ben kimi ikna edersem bir oy daha fazla olur, bu ülkenin müreffeh olmasına, müreffeh kalmasına ben nasıl katkı veririm' diye düşünmeli. Bu kararı vererek arkadaşlarımızın harekete geçmesini sağlamalıyız."

Konuşmaların ardından Sağlık Bakanlığınca Çorum'a tahsis edilen 8 ambulansın dağıtımı yapıldı. Sağlık Bakan Yardımcısı Kafkas, Çorum Valisi Sabri Başköy, AK Parti Çorum Milletvekilleri Murat Yıldırım ve Cahit Bağcı ile İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, araç şoförlerine anahtarlarını teslim etti. - Çorum

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Çorum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title