Haberler

Sağlam: "Bundan Sonraki Maçlara Umutla Bakmak İstiyorsak, Yarın Puan Almamız Gerekir"

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Ibrox Stadı'nda Glasgow Rangers ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Ibrox Stadı'nda Glasgow Rangers ile yapacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Sağlam, "Bundan sonraki maçlara umutla bakmak istiyorsak, yarın puan almamız gerekir" dedi.

Sağlam, maçın oynanacağı Imbox Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Şampiyonlar Ligi maçlarına Valencia'ya sahalarında 4-0 yenilerek kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak önlerinde daha 5 maç olduğunu kaydetti. Sağlam, "Valencia maçını kazanarak UEFA Şampiyonlar Ligi'ne iyi başlamak istiyorduk, ancak böylesine önemli bir organizasyonda ilk kez mücadele etmenin tecrübesizliğini ve şanssızlığını yaşadık. Valencia maçında elde ettiğimiz tecrübe ışığında bundan sonraki maçlardan daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyoruz" dedi.

"YARINKİ MAÇ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Sağlam, grupta hala hedeflerinin güçlü bir şekilde devam ettiğini dile getirerek, şunları söyledi:

"4-0'lık Valencia yenilgisiyle UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarına iyi başlamadık ama hala iddiamız ve şansımız devam ediyor. Glasgow Rangers de Manchester United ile deplasmanda berabere kaldı. Bu sürpriz bir sonuç olarak görülebilir, ama bu demek ki her takım birbirinden puan alabiliyor. Bundan sonraki maçlara umutla bakmak istiyorsak, yarın puan almamız gerekir. Grupta iki hedef var. Birincisi gruptan çıkmak, o olmazsa bir takımı altına alarak UEFA Ligi'ne devam etmek. Bu iki hedeften uzaklaşmama adına yarınki maç bizim için çok önemli."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Bir gazetecinin, Glasgow Rangers'ten Kenny Miller ligde 6 maçta 10 gol attığını vurgulayarak, "Bu oyuncu için özel önlem almayı planlıyor musunuz" sorusuna, Sağlam, "Oynadığmıız tüm maçlarda rakiplerimizin önemli özelliklerini ortadan kaldırıp maç kazanmak için ofansif oynamak zorundayız. Kenny Miller önemli bir oyuncu. Dolayısıyla bu özelliklerini ortadan kaldırmak adına elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Öncelikle yarınki maçta puan almak istiyorsak, gol yememeyi düşünürken ofansif üretkenlik içinde olup gol atmaya da çalışmalıyız" yanıtını verdi.

"AJAX TİPİ FORMAYLA ÇIKACAĞIZ"

Sağlam, "Yarınki maçta Bursaspor klasik formasıyla çıkacak. Celtic formasıyla çıkmama kararınız rakip takım taraftarlarını tahrik etmemek için mi?" sorusunu şöyle cevapladı:

"Yarınki maçta Valencia maçında oynadığımız Ajax tipi formayla oynayacağız. Biz futbolun içinde futbolun bize izin verdiği sertliği sonuna kadar kullanıyoruz. Ancak bunun yanında rakibi gereksiz yere tahrik etmenin, atmosferi gergin hale getirmenin futbola bir katkısının olmadığına inanıyoruz. Kaldı ki biz geçen sezon şampiyon olurken Fair-Play Ligi'nde de şampiyon olduk. "

Emre KOŞAK- GLASGOW- DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Firari iş insanı Sezgin Baran Korkmaz: 2 ay sonra Türkiye'ye döneceğim

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Et entegre tesisinde büyükbaş hayvana eziyet! Baltayla vura vura öldürdüler

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama: 5'i jandarma personeli 7 yaralı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title