Haberler

Sağanak Yağış Köy Yollarını Ulaşıma Kapattı

Bingöl Karlıova ilçesinde dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağış, bazı köy yollarının şehir merkeziyle ulaşımını engelledi.

Bingöl Karlıova ilçesinde dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağış, bazı köy yollarının şehir merkeziyle ulaşımını engelledi. Şehir merkezinde ve köylerde gece başlayan ve sabaha karşı şiddetini arttıran sağanak yağış köy yollarını ulaşıma kapattı.

Karlıova'da dün geceden itibaren etkili olan sağanak yağış, bazı köy yollarının şehir merkeziyle ulaşımını engelledi. Şehir merkezinde ve köylerde gece başlayan ve sabaha karşı şiddetini arttıran sağanak yağış Karlıova ilçesine bağlı Geçitli, Mollaşakir, Tarlacık köylerinin yolunun kapattı. Köylere ulaşım sağlayan yol sel baskınları nedeniyle dere sularının taşması sonucu kapandı. Şehir merkezinden köylere giden vatandaşlar yolun ulaşıma kapanması nedeniyle bölgede mahsur kaldı. Yollarda çamura saplanan araçlar ise köylülerin yardımıyla çıkarıldı, araçların çamurdan geçemediği yollarda köylüler araçlardan inerek yaya olarak karayoluna geldi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karlıova Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title