Haberler

Safrabolu'da Sydv Yardımları

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV) bin 928 aileye yardımda bulunduklarını belirtti.

Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfından (SYDV)  bin 928 aileye yardımda bulunduklarını belirtti.

Bulacak, gazetecilere yaptığı açıklamada, tüm vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için imkanları ölçüsünde destekler sağladıklarını söyledi.

Eğitim, nakdi, yakacak ve barınma yardımı kapsamında 773 bin 97 lira yardımda bulunduklarını ifade eden Bulacak, şöyle konuştu:

"Engelli, engelli yakını, yaşlı, eşi vefat eden ve hiçbir geliri olmayan kadınlarımıza ve asker ailesine 2 milyon 605 bin 999 lira ayni ve nakdi yardım yaptık. Kış ayının yaklaşması nedeniyle tespit ettiğimiz ailelere birer ton olmak üzere Türkiye Taşkömürü Kurumu tarafından gönderilen 500 ton kömürün dağıtımı devam etmektedir. Bazı ailelere bin 250 kilogram kömür veriyoruz. Buda ailenin kalabalık olması, küçük çocuk oranına göre değişiklik gösteriyor." - Karabük

Kaynak: AA / Yerel

Safranbolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title