Haberler

Sabah ve Atv'nin Yeni Sahibi Belli Oldu

Rekabet Kurulu, Sabah ve atv’nin, Zirve Holding tarafından alınmasına onay verdi.

Rekabet Kurumu, Çalık Holding bünyesindeki Sabah Gazetesi ve ATV Televizyonu’nu bulunduran Turkuvaz Grubu hisselerinin, inşaat, enerji ve altyapı sektörlerinde faaliyet gösteren Kalyon Grubu bünyesindeki Zirve Holding’e satışına onay verdi. Kurul şu açıklamayı yaptı:

"Zirve Holding A.Ş.’nin, çeşitli oranlarda Turkuvaz Grubu şirketlerinin hisselerini Çalık Holding A.Ş., Çalık Turizm Kültür İnş. San. ve Tic. A.Ş., Gapyapı İnşaat A.Ş. ve Ahmet Çalık’tan devralması işlemine izin verildi".

TV8 DE RESMEN ACUN’UN

Rekabet Kurumu, TV8’in ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’ya da satışına onay verdi.

Rekabet Kurumu’nun 19 Aralık 2013 tarihli kararına göre MNG TV Yayıncılık A.Ş., MNG Reklam Pazarlama ve Prodüksiyon A.Ş., MNG Medya ve TV Yayıncılık A.Ş., Onsekiz Reklam Prodüksiyon Medya Yapımevi A.Ş.’nin hisselerinin yüzde 90’ının Sekiz Medya Holding A.Ş. ve yüzde 10’unun Sekiz Prodüksiyon ve Reklam A.Ş. tarafından devralınması işlemine izin verildi. Böylece ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, TV8’in sahibi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Sabah Gazetesi Çalık Holding Ahmet Çalık Atv Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title