Haberler

Saatcı'dan DP'ye Ziyaret

Yayımladığı Kürtçe Bayram mesajı nedeniyle MHP’den ihraç istemiyle disipline verilen, ardından istifa eden ve Demokrat Parti’ye katılan Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından DP İl Başkanlığını ziyaret etti.

Yayımladığı Kürtçe Bayram mesajı nedeniyle MHP'den ihraç istemiyle disipline verilen, ardından istifa eden ve Demokrat Parti'ye katılan Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından DP İl Başkanlığını ziyaret etti. İl Başkanlığında gerçekleşen ziyarete DP İl Başkanı Zekai Alper, Menteşe İlçe Başkanı Abdullah Eskihisarlı, yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

Ziyarette konuşan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, " Muğla'da olmaktan Demokrat Parti il başkanlığında olmaktan mutluluk duyuyorum. Demokrat Parti bize kucak açtı. Biz de zoru seçtik, sonunda keyifli bir sonuç elde ettik. Bu anlamada sayın genel başkandan başlamak üzere, il başkanımıza, ilçe başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Fethiyeliler sağolsun, hizmeti ve duruşu baz alan bir oy tercihinde bulundular. Bu saatten sonra seçim dönemi bitti, iş dönemi başladı. Allah bizi mahcup etmesin" dedi.

DP İl Başkanı Zekai Alper ise, "İnşallah bundan sonra da Behçet başkanla uyumlu Fethiye ve Muğla için yararlı işlere imza atacağız. Bu uyumumuz inşallah Muğla'ya tüm siyasete örnek olur. Hiç kimsenin bu güne kadar aramıza girmesine izin vermedik, bundan sonrada vermeyeceğiz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Demokrat Parti Behçet Saatcı Fethiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title