Haberler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak."Küresel Emperyalizm, Türkiye'yi Bir Savaşa Sürüklemek...

"Küresel emperyalizm, Türkiye'yi bir savaşa sürüklemek istiyor" dedi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak,

"Küresel emperyalizm, Türkiye'yi bir savaşa sürüklemek istiyor" dedi.

Ordu'nun Ünye ilçesinde düzenlenen iftar programına katılan Kamalak, burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin her gün şehit haberleriyle sarsıldığını söyledi.

İktidarın ve muhalefetin terör konusunda yanlış yolu izlediğini ileri süren Kamalak, şunları kaydetti:

"Biz yıllardan beri yönetim sahiplerine haykırıyoruz, dün haykırıyorduk, bugün de haykırıyoruz. Yanlış yoldasınız. Sizler terörü önleyemezsiniz çünkü gittiğiniz yol yanlış, uyguladığınız reçete yanlıştır. Terörün tohumları saçılırken haber veriyorduk, 'yanlış yoldasınız' diyorduk. Şu an biliyorsunuz Türkiye, Kuzey Irak'la mücadele ederken, ondan daha tehlikeli bir durum ortaya çıktı; Kuzey Suriye."

-"Amaç büyük İsrail devleti"-

Türkiye'nin savaşa sürüklenmek istendiğini ve bu oyuna gelinmemesi gerektiğini vurgulayan Kamalak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Küresel emperyalizm, Türkiye'yi bir savaşa sürüklemek istiyor. Eğer Türkiye savaşa girecek olursa bölünür. Amaç da Türkiye'yi bölmektir. Küresel emperyalizmin ilk etaptaki yakın amacı Türkiye'yi savaşa sokmak ve bölmektir. Küresel emperyalizmin nihai amacı büyük İsrail devletini kurmaktır. Yahudilerin inancına göre büyük İsrail devletinin sınırları Nil'den Fırat'a kadar olan bölgeyi kapsar. İyi de bu bölge önemli bir kısmı halihazırda Türkiye'nin sınırları içindedir. Türkiye'nin bir parçasıdır. Türkiye oyuna gelmemelidir. Terör belasını yenmek için Türkiye dışarıya müdahale etmeyi planlıyor. Kuzey Irak'a, Kandil'e, bu arada başımıza yeni bela olan Kuzey Suriye'ye müdahale etmek istiyor. Ama küresel emperyalizm buna izin vermez, vermiyor da zaten. Bir taraftan her gün Türkiye'miz şehit haberleriyle sarsılıyor. Bu böyle gitmez, gitmemelidir. Peki çare nedir- Açık net ve kesin olarak söylüyoruz, tek çare Milli Görüş'tür, Saadet Partisi'dir."

Terör olaylarının her geçen gün tırmandığını ileri süren Kamalak, "AK Parti'ye 550 milletvekilinin tamamını verseniz terörü durduramaz, CHP'ye bütün Meclis'i teslim etseniz durduramaz. Çünkü gittikleri yol yanlıştır, tuttukları yön yanlıştır" dedi.

Muhabir: Hacer Coşkun

Yayıncı: Selçuk Aval - ORDU

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kamalak Türkiye Ordu Politika Güncel Haberler

title