Haberler

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Aydın, Kayseri'de

Aydın: "Bu ülkede Saadet Partisi olduğu müddetçe Allah'ın izniyle bu toprakları böldürmeyeceğiz, işgal edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz"

Saadet Partisi Gençlik Kolları Genel Başkanı Fatih Aydın, "Bu ülkede Saadet Partisi olduğu müddetçe Allah'ın izniyle bu toprakları böldürmeyeceğiz, işgal edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Saadet Partisi Kayseri Gençlik Kollarınca bir restoranda düzenlenen programda konuşan Aydın, Saadet Partisi teşkilatlarının ayakta olmasının sadece kendilerine değil, tüm Müslümanlara ve mazlumlara umut verdiğini söyledi.

"Teşkilatlarımız; yıllardır bu davayı bitirmeye çalışan, bölmeye çalışan, kapatmaya çalışan, sisteme, düzene karşı da 'biz buradayız' mesajını çok güçlü şekilde vermektedir" diyen Aydın, Türkiye'nin çözüm süreciyle çözülme sürecine girdiğini öne sürerek, "Bu ülkede Saadet Partisi olduğu müddetçe Allah'ın izniyle bu toprakları böldürmeyeceğiz, işgal edilmesine asla müsaade etmeyeceğiz. 4 kere partisi kapatılmış, birçok kere bölünme yaşamış, öncü kadroları hapse atılmış, çok sayıda çile çekmiş bir teşkilatın programını icra ediyoruz. Bu salondaki sahneyi gördüğüm zaman Rabbime şükrediyorum" diye konuştu.

Tarih boyunca bütün hareketlerin ana gövdesini gençliğin oluşturduğunu belirten Aydın, şunları söyledi:

"İşte tarihe bakıyorsunuz, Asrı Saadet döneminden itibaren Peygamber Efendimizin yanında hep gençleri görüyorsunuz. Aynı şekilde, ecdadımız da gençliğe çok büyük değer verdiğinden dolayı 13 yaşında, 14 yaşında, Osmanlı'nın tahtını gençlere emanet etmiş. İşte Fatih Sultan Mehmet, Peygamber Efendimizin müjdesine  21 yaşında nail olmuş, çağ açıp çağ kapatmıştır ama maalesef şu anda İslam dünyasına baktığımız zaman, Türkiye'deki gençliğe baktığımız zaman tarihimizdeki gibi gençlik değerini biz işlemediğimizden, var olan gençlik başkalarına hizmet etmeye başladı. Öyle bir düzen kurmuşlar ki genci bir değer olarak görmemişler, yarın olarak görmemişler, bir engel olarak görmüşler, dolayısıyla idare edilmesi gereken bir kişilik olarak görmüşler."

Birleşmiş Milletler'in dünyayı sömüren ana gövde olduğunu ve yaptığı gençlik tanımıyla gençleri pasifize ettiğini savunan Aydın, "Saadet Partisi olarak iktidara geldiğimiz zaman gençliğin tanımını değiştireceğiz" dedi.

Aydın, gençliği, "Bütün insanlığın saadeti için çalışan, bunu idealize eden ve bu yolda fedakarlık yapabilen" olarak tanımlayacaklarını sözlerine ekledi. - Kayseri

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Aydın Türkiye Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title