Haberler

Saadet Partisi Antalya Adayları Belirlendi

Saadet Partisi Antalya milletvekili adaylarını belirledi.

Saadet Partisi Antalya milletvekili adaylarını belirledi.

Siyasi partilerin 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan genel seçimlere girecekleri aday listeleri Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edildi. Listelerin teslim edilmesi ile partilerin geçici 26. dönem milletvekili aday listeleri de netleşmiş oldu. 1 Kasım seçimleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Galip Akın, "İl, ilçe ve teşkilatlarımız ile Genel Merkezimizin yapmış olduğu istişareler neticesinde 14 arkadaşımız 26. dönem milletvekili adayı olarak gösterilmişlerdir. Öncelikle kendilerine hayırlı olsun diyorum. Bundan önce gerçekleştirilen tüm seçimlerde olduğu gibi bizler teşkilatlar olarak üzerimize düşen görevi yerine getirecek ve 19 ilçemizde vatandaşlarımızla buluşacağız. Vatandaşlarımıza neden Milli Görüş'ü seçmeleri gerektiğini bıkmadan usanmadan anlatacağız" dedi.

Saadet Partisi Antalya Milletvekili adayı olan 14 ismin de bu görevi hak ettiğini ve layıkıyla yapabileceğine inandığını dile getiren Galip Akın, "Biz biriz beraberiz. Bizim için 1. sıradaki isim de aynı 14. sıradaki isim de aynı. Her arkadaşımız sanki 1. sıra milletvekili adayı gibi çalışacaktır. Bizlere düşen çalışmaktır. Bizler çalışacağız ve kararı milletimiz sandıkta verecektir. Milletimizin verdiği karara saygılıyız" şeklinde konuştu.

SAADET PARTİSİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ŞÖYLE:

1. Süleyman Burgan, 2. Hüseyin Sarıca, 3. Mehmet İslamoğlu, 4. Aytur Çeteci,

5. Muhammed Abdullah Yılmaz, 6. İlhami Demirel, 7. Fuat Kasarcıoğlu,

8. Hüsnü Uysal, 9. Metin Kandemir, 10. Ergün Eren, 11. Yusuf Hatip,

12. Kadir Yıldırım, 13. Özden Yorulmaz, 14. Mehmet Akburak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yüksek Seçim Kurulu Galip Akın Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title