Haberler

Rusya'dan Turizm Acenteleri Kars'a Gelecek

Vali Günay Özdemir, Rusya'dan turizm acentelerinin önümüzdeki ay Kars'a geleceğini söyledi.

Vali Günay Özdemir, Rusya'dan turizm acentelerinin önümüzdeki ay Kars'a geleceğini söyledi.

Özdemir, düzenlediği basın toplantısında, Kars'ın turizm alanında bölgeye ulusal ve uluslararası anlamda hizmet veren bir alan olduğunu belirtti.

Rusya'dan davet ettikleri turizm acenteleri aracılığıyla Kars'ın turizm destinasyonlarının tanıtımını yapacaklarına dikkati çeken Özdemir, şöyle devam etti:

"Rusya Büyükelçiliği'nden gelen yazı ile bizden turizm alanlarımızın bilgilerini istediler. Bizde onlara turizm firmalarıyla işbirliği yapabileceğimizi, öncelikle Rusya'daki turizm firmalarını bize yönlendirmeleri gerektiğini ve burada onlara destinasyon merkezleri ve turizm alanlarımızı gezdirerek bir tanıtım çalışması yapmamız gerektiğini bildirdik. Son gelen yazıda da Kars'a turizm firmaları bizim istediğimiz ve belirlediğimiz tarihte gelmek istediklerini belirttiler. 27-28 Şubat ve 1 Mart tarihlerinde Rusya'dan gelecek olan turizm şirketlerini ilimize davet ettik."

Özdemir, Moskova Fuarı'nda Kars'ı ciddi anlamda tanıtacaklarını ifade ederek, Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu'ndan sonra bölgeyle ulaşım anlamında çok ciddi bir işbirlinin olacağını dile getirdi. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Rusya Federasyonu Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title