Haberler

    Royal Opera House Gösterimi: The Sleeping Beauty

    Sezon boyunca Zorlu PSM'de izleyebileceğiniz Royal Opera House performansları, 28 Nisan 2017 tarihinde bir bale efsanesini sizlerle buluşturuyor.

    Sezon boyunca Zorlu PSM'de izleyebileceğiniz Royal Opera House performansları, 28 Nisan 2017 tarihinde bir bale efsanesini sizlerle buluşturuyor. Pyotr Ilyich Tchaikovsky'nin ünlü balesi The Sleeping Beauty, Royal Opera House gösterimiyle Zorlu PSM'de olacak!

    Müziklerini Pyotr Ilyich Tchaikovsky'nin bestelediği, koroegrafisi ise Marius Petipa'ya ait ölümsüz eser, Charles Perrault'nun La Belle au bois dormant isimli eserinden Ivan Vsevolozhsky'nin metinleriyle uyarlandı. Galasını St. Petersburg'daki Mariinsky Theater'da 15 Ocak 1890'da yapan The Sleeping Beauty, The Lilac Fairy üzerinden iyiyi, Carabosse üzerinden ise kötüyü betimlediği klasik hikayesiyle büyük ilgi gördü. 1903 yılından itibaren 10 yıl boyunca 200 performansı gerçekleşen bale, Imperial Ballet tarihinin en önemli eserlerinden biri olarak tarihe geçti.

    Pyotr Ilyich Tchaikovsky ve Marius Petipa imzalı The Sleeping Beauty, Royal Opera House'ta 70 yıldır sahneleniyor. II. Dünya Savaşı'nın ardından geçirdiği renovasyonla tekrar açılan Royal Opera House'ta 1946'da galası yapılan The Sleeping Beauty, o günden bugüne bu önemli opera ve bale merkezinin repertuvarında önemli bir yer tutuyor. Monica Mason ve Christopher Newton'ın rejisi, Oliver Messel'in sahne tasarımının yanı sıra; Frederick Ashton, Anthony Dowell ve Christopher Wheeldon'ın Marius Petipa'nın orijinal koreografisinin izinden giden koreografisi ile 28 Nisan tarihinde sizleri uzun süre aklınızdan çıkmayacak bir tecrübe bekliyor!

    The Sleeping Beauty, Royal Opera House gösterimiyle 28 Nisan 2017  tarihinde Zorlu PSM'de!

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beşiktaş

    Mekan : Zorlu PSM Studio

    Mekan Adresi : Levazım Mah. Koru Sok. No: 2/PSM/70 Zincirlikuyu

    Başlangıç Saati : 28.04.2017 19: 00: 00

    Bitiş Saati : 28.04.2017 21: 00: 00

    Kategori : Royal Opera House Gösterimi: The Sleeping Beauty

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Petersburg Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı? Ziyech gol sevinci ne anlama geliyor? Hakim Ziyech el işareti anlamı ne?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title