Haberler

Rota Koleji Rotasını 1.lig'e Çevirdi

Acıbadem 2. Lig Bayan Voleybol kategorisinde mücadele eden Rota Koleji 7. sıraya düşünce bile umudunu yitirmedi.

Acıbadem 2. Lig Bayan Voleybol kategorisinde mücadele eden Rota Koleji 7. sıraya düşünce bile umudunu yitirmedi. Gaziemir Spor Salonun da Balıkesir Belediyesi ile yaptığı mücadeleyi savaşarak 3-0 kazandı. Aynı anlarda Arkas Spor deplasmanda Salihli Belediyesi ile mücadele ederek 3-1 mağlup oldu ve Playy Of kulvarından çekilmek zorunda kaldı. Rota Koleji Playy Of yarışında umutlarının çok azaldığı Karşıyaka maçından sonra bile azmini güvenini ve inancını koruyarak var güçleri ile savaştı. Alınlarının teri ile hakettiği yere ulaştı.

Kader maçında Rota Koleji Eğitim Kurumlarının tüm yönetici, idareci, öğretmenleri, Yönetim kurulu Gaziemir Kaymakamı Şerafettin Tuğ, Gaziemir Milli Eğitim Müdürü Cemal Büyüker

hazır bulundu. Ayrıca bin'e yakın öğrenci de takımını çoşkun tezahüratlarla destekledi.

Başkan İsmail Yavuz; "son üç maç ta şansımız yaver gitti. Rakip takımlarıı da puan kaybetmesiyle kendimizi 4. sıra da bulduk. Bu inanç ve azimle 1.Lig'e de çıkacağımıza inanıyorum, Tüm İdari-Teknik ekibimizi ve başarılı sporcularımı tebrik ederim" dedi.

Rota Koleji Spor Kulüp Müdürü Sibel Yavuz sevinçten gözyaşları arasında konuştu; " Tüm ekip olarak çok emek verdik ve inandık. hakettiğimizi düşünüyorum. Tüm sporcularımı sevgiyle kucaklıyor tebrik ediyorum" dedi.

Başantrenör Soner Binici de duygularını şöyle dile getirdi: 1Play-of Büyük Rota koleji ailesine Hayırlı olsun. Zor bir gurupta, zorluk düzeyi yüksek maçlar oynadık. Zaman geldi saha içinde, zaman geldi saha dışında çok zorlandık. Sakatlıklar, şansızlıklar hiç peşimizi bırakmadı ama biz hiçbir zaman umudumu kesmedik. Hep biz iyi bir takımız dedik. Her yere düştüğümüzde daha güçlü kalktık ayaklarımızın üstüne. Sıkıntılı zamanlarımızda hep bize destek veren yönetim kurulumuza, Kulüp başkanımız Sn. İsmail Yavuza, kulüp müdürümüz Sn. Sibel Yavuz'a, Teknik ekibime sporcularıma çok çok teşekkür ediyorum." dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Balıkesir Belediyesi İsmail Yavuz Gaziemir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title