Haberler

Romanların Sorunlarını Başbakana Anlattı

Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la görüşerek Roman vatandaşların sorunları ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Hacı Ramazan Işıldak, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek Roman vatandaşların sorunları ve konfederasyon çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kocaeli programına katılan Çanakkale Truva Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı ve Fevzipaşa Mahalle Muhtarı Hacı Ramazan Işıldak, program sonrasında Başbakan Erdoğan'la baş başa görüştü. Görüşmede roman vatandaşların sorunlarını anlatan Hacı Ramazan Işıldak, konfederasyon çalışmaları hakkında da bilgiler verdi. Başbakan Erdoğan'ın, sorunları dinleyip not aldığını söyleyen Işıldak, "Baş başa bir görüşmemiz oldu. Burada kendilerine, Roman vatandaşlarımızın sorunlarını aktardık. Başbakanımız zaten bu sorunları daha önceden de biliyordu. Çözümü yolunda da çalışmalar vardı. Çözüm çalışmalarının geldiği aşamaları değerlendirdi. Kendisine aynı zamanda roman federasyonlarının konfederasyon kurma çalışmalarından bahsettik" dedi. Çanakkale siyaseti üzerine konuşma fırsatı bulduklarını da aktaran Işıldak, Başbakan Erdoğan'ın Çanakkale'de yaşanan siyasi gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Bilim ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'la da konuşan Hacı Ramazan Işıldak, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title