Haberler

Rijkaard: Kaybetme Lüksümüz Kalmadı

Rijkaard Trabzonsonspor Mağlubiyetinin Ardından "Artık Puan Kaybetme Lüksümüz Kalmadı." Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş karşılaşma sonrasında düzenlediği basın toplantısında, "Geçen hafta fırtınalı ve rüzgarlı, arkasından kar yağan bir Trabzon vardı. Sonra bugün güneş açtı Trabzon'da. Sahada güzel futbol olduğunu düşünüyorum. Sadece hava kirliliği vardı. Futbol bakımından ilk 10 dakika olumsuz başladık. Telaşlıydık. Galatasaray iyi hamleler yaptı. Daha sonra akılcı oynayıp pozisyon bulduk. Karşılıklı atakların seyir zevkini yükselttiğini düşünüyorum. Her şeye rağmen kazanmaya yakın taraftık. Oyuncularımızın iyi niyeti ve çalışması bu sonucu getirdi. Taraftar da iyiydi.

Büyük takımlara karşı kazanamamanın verdiği stres vardı ama tribünün etkisi de sahaya iyi yansıdı. Bizim için sadece lig maçıydı. Bu maçta alınacak üç puan bizi biraz daha yukarı çıkaracaktı. Alttaki takımlara yakalanmak istemiyoruz. Bu maçı kazansak da kaybetsek de Perşembe günkü Antalya maçı çok daha önemli. Kritik bir maç oynayacağız. Umarım ki aynı seyirciyi sahamızda buluruz da final yolunda avantaj yakalarız. Bu galibiyet çok da büyütülecek bir şey değil. Trabzonspor Galatasaray'ı geçmişte de yendi. Onur da gayet iyi oynadı. Ama bunu da büyütmeye gerek yok. Zaten o görevi iyi yaptığı için oradaydı. Biz bu sene kupaya daha yakınız. Yukarıya uzak görünüyoruz ama alabileceğimiz kadar puan alacağız. Diğer takımların durumu bizi ilgilendirmiyor" dedi.

RIJKAARD: ARTIK PUAN KAYBETME LÜKSÜMÜZ KALMADI

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Üzücü bir sonuç bizim için. Maça iyi başladık. Ama girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonra bireysel hatadan yediğimiz bir gol var. Deplasmanda çok puan kaybettik. Önümüzdeki 8 maçın son dakikasına kadar mücadele edip hepsinden galibiyetle ayrılmalıyız. Artık puan kaybetme lüksümüz kalmadı. Maçın kırılma noktası girdiğimiz pozisyonları atamamamızdı. Bireysel hataları çok yapıyoruz.

Bunun üzerinde biraz daha durmamız lazım. Ama Emre Güngör 3 pozisyonu da önledi. İlk golü atmayı beceremedik. Pozisyonlarına da sadık kaldılar Trabzonsporlu oyuncular. Biz de şampiyon olmak istiyoruz sonuçta. Bunun için risk aldık. Bu nedenle pozisyon verdik" dedi. Rijkaard, Trabzonspor galibiyetinin ardından şampiyonluk şanslarını değerlendirirken, "Şampiyonluk şansımız var ve son dakikaya kadar mücadele edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Birkaç hafta önce Bursaspor'un da şansı olduğunu söyledim ve çok tepki aldım. Onların da tabii ki şansı var" ifadesini kullandı.

Rijkaard, Servet'le başlamamasının nedeniyle ilgili bir soruya ise, "Ben de size neden başlayayım diye soruyorum" yanıtını verdi. Rijkaard, "Bugün yine de takımı tebrik etmek istiyorum. Ellerinden geleni yaptılar. Ama bulduğunuz pozisyonları da gole çevirmeniz gerekiyor" dedi.

COLMAN: DEVAMININ GELMESİ LAZIM

Trabzonspor'un galibiyet golünü atan Colman, basın toplantısında, "Çok memnunum. Çok önemli bir galibiyet aldık. Bunun devamının gelmesi lazım. Perşembe günü sezonun en önemli maçlarından birini oynayacağız. O maç öncesinde büyük moral ve güven kazandık. Çok gol pozisyonu yakaladık bugün" dedi. Yaptığı kurtarışlarla galibiyette büyük pay sahibi olan kaleci Onur ise, "Kazanmamız gereken bir maçtı. Uzun süredir büyük takımları yenemiyorduk. Çok iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Sonuçta kazanmasını bildik. Önemli olan kupa maçı öncesi moral bulmaktı. İnşallah Antalya maçını da kazanıp ilerlemek istiyoruz.. Maç oynadıkça kendime geliyorum. Şenol hocama bana şans verdiği için teşekkür ediyorum. Şenol hocanın yüzünü kara çıkarmamak için görevimi yerine getirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

SABRİ: SADECE AVANTAJ KAYBETTİK

Galatasaraylı futbolcu Sabri de, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Bireysel hatalar olabilir. Ama kaybedince hep beraber kaybediyoruz. Kimseyi tek tek suçlayamayız. Biz bir takımız. İyi başladık maça ama devam ettiremedik ve pozisyonları değerlendiremedik. Galatasaray takımıysak içeride ve dışarıda rakip ayırmadan üst düzey futbol oynayarak kazanmalıyız. Ama kaybedilmiş bir şey yok. Sadece avantaj kaybettik. Galatasaray şampiyonluğa gittiği dönemlerde hep ayağa kalkmasını bilmiştir. Biz de ayağa kalkacağız. Bu maçtaki hatalardan ders alıp seri yakalamak istiyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title