Haberler

Rıdvan Dilmen: Hakan'la Ömer Çakma MR Göndermeyecekler

Güncelleme:

Rıdvan Dilmen, Milli Takım'a alınmayan Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak için "Terim'i kandırıp çakma MR göndermeyecekler" diyerek gurbetçi oyuncuları yerden yere vurdu.

NTV Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli Takım'ın masaya yatırıldığı %100 Futbol programında Hakan Çalhanoğlu ve Ömer Toprak konusunda çarpıcı bir açıklamada bulundu.

"ÇAKMA MR GÖNDERMEYECEKLER"

Fatih Terim'in sorunu çözebileceğini söyleyen Rıdvan Dilmen, "Bu oyuncuları Fatih Hoca, Milli Takım'a aldığı halde gelmediler. Hoca, sorunu çözer ama oyuncular da çakma MR göndermeyecek, 60 yaşında adamın MR'ını yollamayacak. Futbol Federasyonu doktorları diyor ki, bu MR oyuncuların değil. Sporcu ayağı değil bu diyorlar. Birinci ağızlardan söylüyorum ben. Bu çocukları biz de kazanmak isteriz ama olaylardan, kavgalardan sonra madalyonun bu yönüne de bakmak lazım." dedi.

"SAKATIZ DEYİP GELMEDİLER"

Hakan'la Ömer'i yerden yere vuran Dilmen, "Çağırılmalarına rağmen sakatız diyip gelmediler. Salı oynayamayıp Pazar oynayamayacak sakatlıklar vardır ama sahte MR olmaz. Ciddi bir mesele bu. Bana bunu resmi kişiler söyledi. Basın toplantısı yapılıp bunların açıklanması lazım" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıdvan Dilmen Ömer Toprak Fatih Terim Fatih Hoca Spor Haberler

Bakmadan Geçme

9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024? Bayern Münih elendi mi? Real Madrid-Bayern Münih maçı ne oldu, kim elendi? Sampiyonlar Ligi finali nerede oynanacak 2024? Wembley hangi takımın sahası? Şampiyonlar Ligi kim finale çıktı? Real Madrid elendi mi, Bayern Münih elendi mi?
500

Yorumlar (19)

HirlapiMobil-IOS:

Begler erkek adam renkli takim tutmaz

4
6
yanıtYanıtla
Ümit b.mobilWeb@haberler.com:

gurbetcilere saygisizlik yapmayin.avrupada türkiyeyi onlar temsil ediyor.

4
6
yanıtYanıtla
Cüneyt EnssarMobil-IOS:

Sen Fatih Terim'in avukatı mısın? Adamların kafalarına silah dayamışlar sen hala sahte MR dan bahsediyorsun. Çekin şu ellerinizi futboldan Allah aşkına...

5
5
yanıtYanıtla
sungur:

bende olsam gelmezdim. Türkiye gibi 3. dünya ülkesinde niye oynayayım. zamanında Almanyayı seçmediklerin pişmandırlar. adamlar milli takıma gelmiş kafalarına silah dayanmış. bunun ötesi ölüm. niye böyle bir psikopatın olduğu takımda oynasınlar. o psikopat gitsin takımdan. son olarak Türkiye kendi oyuncusunu yetiştirsin artık. almanyanın artıklarıyla uğraşmayı bıraksın

3
4
yanıtYanıtla
mveysi Mobil-ANDROID:

Türklük mevzusu degil kim olsa gelmez adamlara silah cekecek soytarinin teki sonra vay efendim gelmiyorlar.vatan meselesi haline dönüsturmek tam bir sacmalik

4
2
yanıtYanıtla
SihirbazMobil-IOS:

Fatih Terim önce bir adaletli olsun, forvete Antep'de oynayan Muhammed'i alsın. Adamlar kafasına silah dayandıktan sonra gelmiyorsa haklıdır. Gökhan Töre halâ millî kadroya girebiliyorsa orada sıkıntı başlar arkadaş. Terim önce aklını kullansın.

3
3
yanıtYanıtla
milliyetci kurtMobil-ANDROID:

bu türk kökenli alman futbolcuları kapı küleden içeri sok.mayacaksın. abdullah avcının eserleri bunlar

2
3
yanıtYanıtla
gurbetcimobilWeb@haberler.com:

Beyler bu cocuklar ikiside karekterli cocuklar sizin agzınıza sılah dayasalardı siz gelirmiydiniz burada sallamayın avrupadakıler sızden daha milliyetcidir bunu unutmayın

3
1
yanıtYanıtla
bio:

Birileri yurt içinden sakatız deyip stada çıkmazken adamlar yurt dışından sakatız deyip oyuna çıkmamaları normal değil mi?. . . . . . Zorla mı çıkartacaksınız. . . . . Adamlara silah çekilirken nerdeydiniz. . . . Onların yaşadığı travmayı, korkuyu siz yaşadınız mı?. . . . . . Orası yol geçen hanımı antreman odasına silahla nasıl girilir, yada neresiyse. . . . . Oranın güvenliğini kim sağlıyor. . . . . . . . Kafası bozulan adam adam döğsün, silah dayasın sporcu mu töröristmi belli değil. . . . . . . Başta bu ortama izin verenler cezalandırılmalı. . . . . . . Olay meydana çıkmış özür dileneceği yerde adamlar suçlu ilan ediliyor. . . . . . Forma aşkı olmadan oyun oynanmaz. . . . . . . . Oynanırsa rakip takımdan 3-4 yersin rezil olursun. . . . . .

4
0
yanıtYanıtla
n gumusMobil-IOS:

lan siz kimsiniz de gurbetcilerin turklugunu sorguluyorsunuz

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title