Haberler

Remzi Aydın, AK Parti Kadın Kolları ile Buluştu

AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltı programında bir araya gelen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, üyeler ile seçim çalışmaları hakkında sohbet etti.

AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltı programında bir araya gelen AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, üyeler ile seçim çalışmaları hakkında sohbet etti.

AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın, AK Parti Seçim İrtibat bürosundaki AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle kahvaltı programında buluştu. Kadın Kolları'nın düzenlediği kahvaltıya AK Parti Eyüp Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın'ın yanı sıra AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Rasim Bozkurt da katıldı. Üyelerle seçim çalışmaları hakkında sohbet eden Remzi Aydın, daha sonra AK Parti Eyüp Kadın Kolları Başkanı Tuba Akın ve partililer ile birlikte Pierre Loti Tepesi'ndeki tarihi kahvede çay içti.

Pierre Loti Tepesi'nin yerli ve yabancı turistlerin ziyaret ettiği önemli bir turizm bölgesi olduğunu belirten Remzi Aydın, "Pierre Loti, geçmişiyle ve muhteşem manzarasıyla güzel Eyüp'ün en değerli köşelerinden biri. Burada oturup çay içerek Haliç'i, İstanbul'u seyretmenin keyfi bir başkadır" dedi.

Her gün Eyüp'ün mahallelerini dolaşıp Eyüplülerle bir araya geldiğini kaydeden AK Partili Aydın, "Bugün burada mola vermek ve hizmet etmeye talip olduğumuz güzel Eyüp'ü seyretmek bize ayrı bir coşku verdi. Burada kısa bir süre mola verdik. Doyumsuz İstanbul manzarasını içimize çektik. İnşallah 30 Mart'tan sonra Eyüp, hizmetlerimizle daha da güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Remzi Aydın Ak Parti Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koç Metalurji halka arz hangi bankalarda var? KOÇ METALURJİ ne zaman halka arz nereden, hangi bankadan alınır? BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title