Haberler

Rektör İbiş Beypazarı'nda Yüksekokul Binalarını İnceledi

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nun yapımı tamamlanan ek binalarında incelemelerde bulundu.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, Beypazarı Meslek Yüksekokulu'nun yapımı tamamlanan ek binalarında incelemelerde bulundu.

İbiş ve beraberinde rektör yardımcıları, geldikleri Beypazarı'nda yüksekokul binalarını gezerek, Müdür Prof. Dr. Timur Gültekin'den bilgi aldı. Yüksekokula ek bina yaparak bağışlayan iş adamı kardeşlere eğitime katkı ve destekleri dolayısıyla teşekkür eden İbiş, 3 bloktan oluşan okulun sınıflarını, takı tasarım atölyeleri ve konferans salonlarını gezdi.

Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Timur Gültekin ise 3 binanın çok donanımlı ve modern şekilde inşa edildiğini, tefrişat çalışmalarının da devam ettiğini aktardı. Gültekin, gelecek yıl eğitime açılacak ek binalarla yüksekokulun öğrenci kapasitesinin 3 bini geçeceğini vurguladı.

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Üniversitesi Erkan İbiş Beypazarı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title