Haberler

Rektör Güvenç, Basın Mensuplarını Ağırladı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın toplantısı düzenledi.

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle basın toplantısı düzenledi.

Rektör Güvenç'in ev sahipliği yaptığı toplantıya Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Ali Can da katıldı. Üniversite uygulama oteli restoranının VİP salonunda düzenlenen toplantıda Rektör Güvenç üniversitenin gerçekleştirilen fiziksel gelişmeler ile kültür ve sanata yönelik çalışmalardan bahsetti. Mercidabık Kampüsündeki Ziraat Fakültesi ve Merkez Kampüste bulunan merkezi laboratuvar inşaatının tamamlandığını belirten Rektör Güvenç, Karataş Kampüsündeki Sağlık Birimleri Merkezi Derslik inşaatının da yakın zamanda bitirileceğini söyledi. Güvenç, MYO atölye ve laboratuvar binasının yapımının da hızla devam ettiğini ifade etti. Rektör Güvenç, öğrencilerin özgürce sohbet edebilecekleri bir ortam olan açık amfi, Türk İslam büyüklerinin büstlerinin yer aldığı Bilginler Yolu ile kampüsün çeşitli yerlerine yerleştirilen ve her birinin ayrı bir mesaj ilettiği heykellerden de bahsetti. Rektör Güvenç ayrıca yakın zamanda inşaatına başlanacak olan Kütüphane ve Kongre Merkezi binasının yapılması ile Merkez Kampüsün fiziksel gelişiminin tamamlanmış olacağını söyledi.

Toplantı sonunda Rektörümüz Prof. Dr. İsmail güvenç tarafından basın mensuplarına yemek verildi. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gazeteciler Günü Mehmet Ali Can İsmail Güvenç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title