Haberler

Reçber Terör Estirdi: 1 Ölü, 2 Yaralı

Malatya'da Reçber, Ağaçta Kalan 3 Kayısıyı Mesai Bittiği İçin Toplamayan İşçilere Tabanca İle Ateş Açtı.

Malatya'da kayısı bahçesinde reçber, ağaçta kalan 3 kayısıyı mesai bittiği için toplamayan işçilere tabanca ile ateş açtı. 1 işçinin öldüğü, 2 işçinin de yaralandığı olaydan sonra kaçan reçber, jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Merkeze bağlı Kuyulu Köyü'nde kayısı bahçesinde çalışan mevsimlik işçiler, mesailerinin bitmesiyle iş bıraktı. Bu sırada ismi açıklanmayan kayısı bahçesinin reçberi, işçilerin yanına gelerek ağaçta 3 adet kayısının kaldığını ve onların da toplanmasını istedi. Doğanşehir İlçesi'nden gelen mevsimlik işçilerden Mulla Çetinkaya (35), Ali Çetinkaya (22) ve Memet Çilsülük (54), mesailerinin bittiğini ve kalan kayısıları yarın toplayacaklarını söyleyerek reçberin isteğini geri çevirdi. Bunun üzerine işçilerle tartışan reçber, belindeki silahı çıkararak işçilere rastgele ateş etti.

Ağır yaralanan 3 mevsimlik işçi olay yerine gelen 112 ambulanslarla Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İşçilerden Ali Çetinkaya hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer 2 yaralı hemen ameliyata alındı. İşçilerin yakınları hastanede ölüm haberini alınca sinir krizleri geçirdi.

Olaya tanık olan bir işçi, tartışmanın dalda kalan 3 kayısı yüzünden çıktığını söyledi. Reçberin toplanmasını istediği 3 kayısının mesai bittiği için diğer işçiler tarafından toplanmak istenmemesi üzerine tartışmanın büyüdüğünü öne sürdü.

Hastanede ölen mevsimlik işçi Ali Çetinkaya'nın yeni askerden geldiği ve iş bulamadığı için ailesiyle birlikte mevsimlik işçi olarak Kuyulu Köyü'ne geldiği öğrenildi.

Olaydan sonra firar eden reçber kısa süre sonra jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Mikail PELİT - MALATYA / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

Bakan Tekin'den, Kocaeli'de öğretmene saldırıya tepki: Öğretmenlik Meslek Kanunu'nu hayata geçireceğiz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title