Haberler

Raptiye Geliriyle Çocuklara Hediye Aldılar

Manisa'da üniversite öğrencileri, düzenledikleri kampanyada sattıkları raptiyelerin geliriyle onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara istekleri doğrultusunda hediye aldı.

Manisa'da üniversite öğrencileri, düzenledikleri kampanyada sattıkları raptiyelerin geliriyle onkoloji servisinde tedavi gören çocuklara istekleri doğrultusunda hediye aldı.

Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) Optimum Kulübü öğrencilerince yürütülen Birlik Projesi çerçevesinde, bağış yapan kişiler adına 30 bin raptiye alındı.

Kampanyada elde edilen yaklaşık 15 bin lira ile CBÜ Hafsa Sultan Hastanesi onkoloji servisinde tedavi gören ve kampanya başlangıcında istekleri sorulan 15 çocuğa, akülü arabadan cep telefonuna, genç odası takımından fotoğraf makinesine, çok sayıda oyuncak alındı.

Bu arada 30 bin raptiye ile de Hafsa Sultan portresi oluşturuldu.

Rektör Prof. Dr. Kemal Çelebi, oyuncakların teslimi dolasıyla düzenlenen etkinlikteki konuşmasında, kampanya çerçevesinde toplanan paranın, çocukların hayallerini gerçekleştirmekte kullanıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"Ama şimdi üzülerek öğrenmiş bulunuyorum ki bugün itibarıyla hayallerini bize ileten ve hayallerinin gerçekleşmesi için toplanan paradan istedikleri hediyeleri aldığımız çocuklarımızdan 3'ünü kaybetmiş durumdayız. Onların hayallerini gerçekleştirmeye vaktimiz, fırsatımız olmadı. Bu, şahsen beni çok üzdü ama hayat devam ediyor. Önemli olan böyle bir projeyi ve niyeti ortaya koymak, gerçekleştirmek."

Konuşmanın ardından hediyeler, 12 çocuğa teslim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title