Haberler

Ramazan İzol ve Nezhet Abdulgani'den Birlik Mesajı

Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile Ramazan İzol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile Ramazan İzol, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Irak Türkmen Cephesi yönetim kurulu üyesi ve Erbil eski sorumlusu Nezhet Abdulgani ile İzol Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan İzol, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Türkiye'de ve Ortadoğu'da yaşanan sorunların birlik ve beraberlik ile aşılabileceğini ifade eden Ramazan İzol, "Söz konusu vatan olduğu için herkesin siyasi parti gözetmeksizin kırmızı beyaza bürünüp gerçek anlamda vatanına hizmet etmesi gerekiyor" dedi. Türkiye'nin güçlü olmasını engelleyen tek konunun birlik ve beraberliğimizin bozulması olduğunu file getiren İzol, "Bütünlüğümüzü bozmak için bizleri kamplaştırmaya çalışıyorlar. Halbuki hepimiz kardeşiz. Ben Selahattin Eyyübi'nin torunuyum, siz Fatih Sultan Mehmet'in torunusunuz. Biz bu ülkeyi kol kola savaşarak kazandık. Ortadoğu devamlı bir kargaşa halinde. Bunun altında bir şeyler yatıyor. Petrolün bunda büyük bir etkisi var. Ama en önemlisi bölge Arabistan bölgesine açılan bir kapı. Ortadoğu'da İsrail'in kendi projesi var. İran'ın bir Şii projesi var. Herkesin bir projesi var. Türkiye Kürt, Türk, Laz, Arap, Çerkes demeden tek vücut olursa tüm sorunların üstesinden gelir. Birlikten kuvvet doğar. Aslında asıl amaç Türkiye'dir. Ben sizin ülkenizi ele geçirmek istiyorsam komşularınızla bir sıkıntı çıkarmalıyım ki siz komşularınızla uğraşırken ben sizin hanenizin içine girebileyim. Türkiye'de yaşanan budur. Ortadoğu'da yaşananlara tekrar dönersek, bunun içinde İsrail'in oyunları var. İran ise bölgeye bir hastalık saldı. Bu hastalıkla birlikte insanlar zehirlendi" dedi.

"TÜRKİYE'NİN KAPISI HER ZAMAN BİZE AÇIK"

Nezhet Abdulgani ise Türkiye'nin her zaman dost bir ülke olduğunu vurgulayarak, "Türkiye her zaman bzilerin yanında olan dost bir ülkedir. Türkiye siyasi açıdan her zaman bize yardımcı oluyor. Biz hepimiz kardeşiz. Bu noktada birlik ve beraberliğimiz çok önemli. Bizi parçalamak isteyenlere izin vermemeliyiz. Birbirimize saygı göstermeliyiz. Biz Türkiye cephesinden hiçbir zaman bir ayrımcılık görmedik. Türkiye'nin kapısı bizlere her zaman açık" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye İsrail Erbil Irak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title