Haberler

Ramazan Eğlenceleri Eskişehirlileri Coşturuyor

Güncelleme:

Büyükşehir Belediyesinin Kentpark ve Bilim Kültür ve Sanat Parkında düzenlediği Park Buluşmaları, Eskişehirlilerin ramazan akşamlarına renk katıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından iftar sonrası Kentpark ve Bilim Kültür ve Sanat Parkında düzenlenen "Park Buluşmaları" Eskişehirlilerin ramazan akşamlarına renk katıyor.

Ramazan ayı boyunca Park Buluşmaları etkinliklerinde bu hafta Kentparkta akrobasi show, Hacivat-karagöz, kanto, ritim atölyesi ve ritim show gösterileri yapıldı. Bilim Sanat ve Kültür Parkında, Halk Oyunları, Kanto, Skeç, Aşuk ile Maşuk, Küçük Güreşçiler, Sihirbaz gösterileri sergilendi. Aşuk ile Maşuk ve Sihirbazın yaptığı gösterileri dikkatle izleyen çocuklara çeşitli hediyeler verildi. Halk oyunları ekibinin gösterilerine eşlik eden vatandaşlar eğlenceli dakikalar yaşadılar. Park Buluşmaları etkinliklerine yoğun ilgi gösteren Eskişehirliler, Büyükşehir Belediyesinin etkinliklerinden oldukça mutlu olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi'ne bu güzel etkinlikler nedeniyle teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title