Haberler

Ramazan'da Vefa ile Yüzler Gülüyor

Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan ‘Vefa Hizmeti’ ramazan ayında da yaşlıları sevindiriyor.

Şehitkamil Belediyesi tarafından uygulanan 'Vefa Hizmeti' ramazan ayında da yaşlıları sevindiriyor. Tüm ihtiyaçları karşılanan yaşlılar, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Şehitkamil Belediyesi, 'Vefa Hizmeti' projesiyle ramazan ayında da yaşlılara umut olmaya devam ediyor. Şehitkamil sınırları içinde yaşayan yaşlıların tüm ihtiyaçları Şehitkamil Belediyesi'ne bağlı çalışan Vefa Ekibi tarafından karşılanıyor. Vefa ekibi, günlük 12 eve hizmet veriyor. Özellikle 70 yaşın üzerinde, kimsesi olmayan ve maddi durumu yetersiz kişilere veriliyor. Şehitkamil Belediyesi, Vefa Hizmeti projesi kapsamında yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere; evde genel temizlik, kuaför, berber, hastane ulaşım, su, elektrik arıza, çilingir ve pratik ev düzeni gibi çok sayıda hizmet sunuyor.

YAŞLI ÇİFT, VEFA İLE MUTLU OLDU

Şehitkamil Belediyesi bünyesinde hizmet veren Vefa Hizmeti ekibi, Mevlana Mahallesi'nde ikamet eden 82 yaşındaki Halil Aydın ile 81 yaşındaki eşi İslim Aydın'ın evindeki tüm ihtiyaçları karşıladı. İlk olarak berber tarafından Halil Aydın'ın saçı ve sakalı kesildi. Daha sonra İslim Aydın'ın saçları bayan kuaför tarafından kesildi. Kişisel temizlikleri yapılan Aydın çiftinin daha sonra ev temizliğine geçildi. İlk olarak evdeki halılar temizlendi. Daha sonra mutfaktaki bulaşıklar yıkandı, evin tozu alındı. Verilen hizmetin kendilerini çok memnun ettiğini dile getiren Aydın çifti, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine teşekkür etti.

Vefa hizmetine ilişkin açıklamada bulunan Halil Aydın, kendilerine Şehitkamil Belediyesi'nin sahip çıktığını söyledi. Vefa ekibinin tüm ihtiyaçlarını karşıladığını vurgulayan Aydın, "Allah, Şehitkamil Belediyemizden, evimizi temizleyen kızlarımdan razı olsun. Onlar olmazsa biz çok büyük sıkıntı yaşarız. Evimizin genel temizliği yapıldı. Beni tıraş ettiler, eşimin saçını kestiler. Allah, razı olsun" dedi.

Evinin her tarafının temizlenmesinin kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden İslim Aydın, kendisine her konuda yardımcı olunduğunu kaydetti. İslim Aydın, "Çok mutluyum. Allah, evimizi temizleyen kızlarımızdan razı olsun. Evimizin tamamını temizlediler. Bana çok iyi hizmet ettiler. Allah, razı olsun" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halil Aydın Şehitkamil Yerel Haberler

title