Haberler

Ramazan Bayramı'na Doğru

AK Parti Samsun Milletvekili Demir, mesaj yayımladı.

AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir,  Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Ramazan ayının bereketi ve güzelliklerinin ardından bayrama ulaşmanın heyecanı içerisinde olduklarını vurgulayan Demir, bayramların, bereket, umut ve özlem olduğunu dile getirdi.

Bayramların, sevginin, şefkatin, merhametin, vefanın, dayanışmanın doruk noktasına ulaştığı, küslerin barıştığı, yüzlerdeki tebessüm, kucaklaşma ve yardımlaşma duygusunun öne çıktığı birlik günleri olduğunu anlatan Demir, mesajında şunları kaydetti:

"Bölgemizdeki bir çok ülkede yaşanan zulümler bizleri derinden yaralamaktadır. Hiçbir insanlık dramına kayıtsız, suskun ve sağır kalmadığını defalarca kanıtlamış bir medeniyetin mensupları olarak, çok daha güzel günler yaşayacağımıza inanıyor, bunun için çaba harcıyoruz. Nerede olursa olsun yapılan zulümleri, hukuksuzlukları ve demokrasi dışı uygulamaları bu zamana kadar kabul etmedik, etmeyeceğiz, yardım elimizi de her zaman uzatacağız. Biz büyük bir medeniyetiz ve hep böyle kalacaktır."

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin her türlü değerini korumasını bildiğini, yaşaması noktasında ise halkıyla el ele vererek diri tuttuğunu vurgulayan Demir, şöyle devam etti:

"Değerlerimiz bizim özümüzdür. Türk Milleti, tüm İslam alemi yine bir bayramı birlik ve beraberlik içerisinde kenetlenerek kutlamakta, birbirine sarılmaktadır. Bunu bozmaya çalışan kim olursa olsun hiçbir zaman başarılı olamayacaktır. İnancımızdan ve kültürümüzden gelen sevgi bağlarımız o kadar güçlü ki herkesi kıskandırmakta, ülkemizin güçlenmesini de sağlamaktadır. Herşeyin başı sevgi ve saygıdan geçiyor. Birbirimizi sevmeli ve saygı göstermemiz gerekmektedir." - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Mustafa Demir Ak Parti Samsun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title