Haberler

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Teşkilatı'nda bayramlaşma töreni düzenlendi.

İzmir Milletvekili Aslan Savaşan, Ramazan Bayramı dolayısıyla partisinin il başkanlığında gerçekleştirilen törende, 2011 seçimlerine göre 2015'te parti olarak İzmir'de oylarını artırdıklarını belirtti.

Savaşan, "MHP İl Teşkilatı ve milletvekilleri olarak bu seçim sonuçlarını çok iyi değerlendirip, eksikliklerimizi gidereceğiz. Daha çok İzmirli hemşehrimize ulaşacağız. MHP olarak İzmir'de daha da büyüyeceğiz, daha da güçleneceğiz" dedi.

Tüm vatandaşların bayramını kutlayan Savaşan, "Vatan ve millet uğruna aramızdan ayrılan aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerken, tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum" diye konuştu.

Davutoğlu'nun hükümeti kurma çalışmaları

İzmir Milletvekili Murat Koç da tüm Müslüman aleminin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında, hükümet kurmak için görev verilen Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun siyasi partilere ziyaretlerinin formalite olduğunu savundu.

Görüşmelerde sadece sohbet edildiğini ileri süren Koç, şöyle konuştu:

"Hükümetin kurulması zamana yayılmaktadır. Hükumetin kurulmaması önündeki engel Cumhurbaşkanıdır, kendisi hükumetin kurulmasını istememektedir. Türkiye'nin bulunduğu durumdan, yaşanan ekonomik sıkıntıdan, Türk sanayisi ve ekonomisinin kararsızlıktan çıkmayı beklediği bugünlerde sayın Davutoğlu'nun daha ciddiyetle görüşmeleri yapmayı beklemekteyiz."

MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş da bayramlarda kırgın ve küskünlerin barıştığını hatırlatarak, öncelikle tüm partililerin, İzmirlilerin ve Türk Milleti'nin bayramını kutladı.

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ramazan Bayramı Aslan Savaşan İzmir Yerel Haberler

title